Στις Σπέτσες βρέθηκε η Μαρίνα Κουταρέλλη, παρέα με τους πρωταθλητές κολύμβησης Δημήτρη Κουλούρη και Στέφανο Δημητριάδη και την brand ambassador της Garmin, Τζένη Μελιτά.

Οι τέσσερις πέρασαν χρόνο εξετάζοντας τις κολυμβητικές και τις running διαδρομές εν όψει του Spetses Mini Marathon 2019, οι εγγραφές του οποίου έχουν ήδη ανοίξει. Μάλιστα, όπως δήλωσε η πρόεδρος της επιτυχημένης διοργάνωσης: «Η δυναμική έχει ήδη φανεί από την έναρξη των εγγραφών και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μέσα στο πρώτο 24ωρο έχουμε πολλές συμ-
μετοχές, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Προτρέπω τον κόσμο να γραφτεί εγκαίρως γιατί προβλέπουμε να είναι soldout οι αγώνες σε σύντομο χρονικό διάστημα».

Μαρίνα Κουταρέλλη

Η Τζένη Μελιτά θα συμμετέχει στον αγώνα των 5Κ που θα είναι μέρος του Garmin Run Series με προπονητή τον Δημήτρη Κουλούρη.

Ο Στέφανος Δημητριάδης, η Μαρίνα Κουταρέλλη, ο Δημήτρης Κουλούρης και η Τζένη Μελιτά στις Σπέτσες, με αφορμή το άνοιγμα των εγγραφών του Spetses Mini Marathon 2019 (www.spetsesmarathon.com).

Οι πρωταθλητές κολύμβησης Στέφανος Δημητριάδης και Δημήτρης Κουλούρης εκπονούν προπονήσεις τόσο για το Spetses Mini Marathon όσο και για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Από τη Σόνια Μαγγίνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ