Το τελευταίο ρατσιστικό ξέσπασμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου κατά της Δανάης Μπάρκα φαίνεται ότι προκάλεσε την άμεση αντίδραση της ΝΔ. Σύμφωνα με πηγές του κομμάτος, η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου, δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της ΝΔ, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές. Μάλιστα, η Δανάη Μπάρκα έκανε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, μετά τη δημόσια τοποθέτηση της στον «αέρα» της εκπομπής της.

Δανάη Μπάρκα: Η απάντηση της στο ρατσιστικό ξέσπασμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου

«Ήμουν σε μεγάλα διλήμματα το τελευταίο 24ωρο για το πώς ένας άνθρωπος διακριτικά μπορεί να μιλήσει για τα αυτονόητα. Στην αρχή έλεγα μην ασχοληθείς για ανθρώπους που κάνουν τα πάντα για λίγα λεπτά δημοσιότητας. Όταν ένας άνθρωπος έχει ως μόνο όπλο να σχολιάζει τρίτους σε πιάνει μία λύπη. Είπα μην ασχοληθείς. Επειδή όμως πήρα πάρα πολλά μηνύματα από ανθρώπους που μπορεί να μην έχουν τη δύναμη τη δική του, συναισθηματικά τώρα, γιατί μπορεί να μην την έχω πάντα. Επειδή αυτός ο άνθρωπος ασχολείται και με πολιτικό κόμμα που ελπίζω να λάβει δράσεις άμεσα», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Και πρόσθεσε όντας συναισθηματικά φορτισμένη: «Με το συγκεκριμένο σώμα που χθες κρίθηκε, έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, έχω ερωτευτεί, με έχουν ερωτευτεί, έχω γηροκομήσει τον παππού μου 3 μήνες μέσα σε ένα νοσοκομείο. Τον έχω κουβαλήσει από το κρεββάτι του στο μπάνιο, έχω ταίσει τη γιαγιά μου όταν χτύπησε, δουλεύω όλη μέρα, βοηθάω πολλούς ανθρώπους γύρω μου, με το ίδιο σώμα ονειρεύομαι να φέρω στον κόσμο ένα παιδί. Με το ίδιο σώμα προσπαθώ να είμαι χαρούμενη, σέξι, ανέμελη και να γεμίζω το μυαλό μου μόνο φως, χαρά και αγάπη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ