Πρόκειται για ένα video clip υπερπαραγωγή καθώς έχει άρωμα Hollywood.

Η Stefany Loca βάζει φωτιές με το καινούργιο της τραγούδι “Shake it” και είναι έτοιμη να μας κάνει να χορέψουμε στον ρυθμό της.
Η εκρηκτική τραγουδίστρια επιστρέφει με ένα video clip υπερπαραγωγή για το νέο της τραγούδι που έχει άρωμα Hollywood καθώς θυμίζει ταινία Marvel.

Σε αυτό το τραγούδι η Stefany Loca συνεργάζεται με τους “Englezo” και “Louw” που υπογράφουν την μουσική ενώ οι στίχοι ανήκουν στον Wardale Wilson από την Αμερική.

Τα γυρίσματα έγιναν στην Κύπρο σε ένα από τα πιο extreme πρατήρια βενζίνης της Ευρώπης και η σκηνοθεσία ανήκει στον Mike Marzz, ενώ τα ρούχα της Stefany Loca έχει επιμεληθεί η Λουκία Κυριάκου. Μάλιστα, για τις ανάγκες του video clip ήρθαν χορεύτριες από το εξωτερικό και το αποτέλεσμα είναι… άκρως εντυπωσιακό και εκρηκτικό.

Η Stefany Loca βρίσκεται στην πιο δημιουργική φάση της καριέρας της και αυτό φαίνεται μέσα από τη νέα της δουλειά που έχει προδιαγραφές παραγωγής του εξωτερικού.

Τέλος, η εντυπωσιακή Stefany αναμένεται να ξεκινήσει εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο της Κύπρου με ένα σχήμα που σίγουρα θα προκαλέσει αίσθηση, ενώ τα Χριστούγεννα θα ταξιδέψει στο εξωτερικό για προγραμματισμένες εμφανίσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ VIDEO CLIP

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ