Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη επιθυμούσε να μην χρησιμοποιεί ο Νίκος Κουρής, το επίθετο “Θεοδωράκης”, κάτι που είχε πάρει τη νομική οδό. Ωστόσο, ο ίδιος μίλησε στο “Happy Day“. Ωστόσο, τα μέτρα εκδικάστηκαν, με τον δικηγόρο της Βασίλη Παναγιωτακόπουλο να δηλώνει πως τα μέτρα εν τη απουσία τους και αυτός είναι ο λόγος που η Μαργαρίτα Θεοδωράκη προχωρά σε αγωγή.

«Ο Μίκης δεν άφησε περιθώρια παρερμηνείας. Όταν κάποιος επισκεπτόταν τον Μίκη στο σπίτι του και τύχαινε να είμαι κι εγώ μπροστά, ο ίδιος με σύστηνε ως Νίκο Θεοδωράκη. Δεν έχουμε μιλήσει με τη Μαργαρίτα, δεν έτυχε να μιλήσουμε. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα μιλήσουμε», ανέφερε.

Σε άλλο σημείο επισήμανε: «Επιθυμία του Μίκη ήταν ότι ήθελε να υπάρχει μία συνεργασία σε όλους τους τομείς, που αφορούν τη μουσική. Το αναφέρει και στη διαθήκη του και μάλιστα το επισημαίνει ειδικά στην οικογένεια. Οπότε πιστεύω ότι η απόφαση έρχεται να ενισχύσει τις επιθυμίες του Μίκη. Ο καθένας έχει χαράξει και έχει πάρει τον δρόμο του. Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να διεκδικήσω μερίδιο της περιουσίας. Ο χρόνος γιατρεύει τα πάντα». Μάλιστα, ο Νίκος Κουρής μίλησε για τη Μαρφαρίτα Θεοδωράκη με τρυφερότητα: «Την αγαπώ, να είναι καλά. Η Μαργαρίτα είναι καλός άνθρωπος κατά βάθος κι αν νιώσει αυτά που πρέπει, θα είναι μπροστά σε οποιονδήποτε πάει να με πειράξει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ