Την Τετάρτη το βράδυ στο Θέατρο Πέτρας ο Αντώνης Ρέμος υποδέχθηκε τους UB40 στην πιο ανατρεπτική μουσική συνάντηση της χρονιάς.

Το πιο πετυχημένο Reggae Pop συγκρότημα στον κόσμο και ο “δικός μας” κορυφαίος Αντώνης Ρέμος, συναντήθηκαν σε μία εκρηκτική συναυλία που άφησε εποχή.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΚΕΖΗ

ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ

ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΤΣΙΔΗΣ

Οι UB40, το κορυφαίο -εδώ και 4 δεκαετίες- Reggae Pop συγκρότημα στον κόσμο, με περισσότερα από 70εκ. πωλήσεις και 4 φορές υποψήφιο για βραβείο Grammy, ήρθε, μετά τη Θεσσαλονίκη, και στην Αθήνα για να μας ταξιδέψει στο μαγικό μουσικό του σύμπαν, με ρυθμούς reggae & global pop και να μας κάνει να θυμηθούμε παλιές και νεότερες παγκόσμιες επιτυχίες, όπως το “Red Red Wine”, το “Here I Am” και δεκάδες ακόμη singles.

 

Η L’ Artigiano αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχημένης και άκρως καλοκαιρινής συναυλίας του Αντώνη Ρέμου και των UB40, που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Πέτρας, την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2018 στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας “Summer Tour 2019”.

Η Αθήνα ήταν ο δεύτερος σταθμός των αγαπημένων καλλιτεχνών, τους οποίους υποδέχτηκε και υποστήριξε η L’ Artigiano, σε μια μοναδική συναυλία που εντυπωσίασε το κοινό χάρη στις εξέχουσες ερμηνείες του Αντώνη Ρέμου και των UB40.

Η L’ Artigiano αποτελεί αρωγό σε δράσεις που προάγουν τον πολιτισμό και έχουν ψυχαγωγικό χαρακτήρα ενώ για ακόμα μια φορά, ενισχύοντας την επικοινωνία με το πιστό κοινό της, προσέφερε μέσα από το Facebook 20 δωρεάν προσκλήσεις σε τυχερούς, που απόλαυσαν από κοντά τις διαχρονικές επιτυχίες των αγαπημένων καλλιτεχνών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το ανανεωμένο site της www.lartigiano.gr και βγείτε χορτασμένοι!

 

 

Φωτογραφίες: Papadakis Press

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ