Ο Γιάννης Μπέζος, ο αγαπημένος ηθοποιός θα περάσει το φετινό καλοκαίρι σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με το έργο του Νίκου Τσιφόρου και του Πολύβιου Βασιλειάδη “Οι Γαμπροί της Ευτυχίας”.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΩΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΛΛΑΣ

Ο αγαπημένος ηθοποιός σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην ελληνική ταινία που όλοι έχουμε αγαπήσει.


Ο φωτογραφικός φακός του Hello.gr βρέθηκε στο Κηποθέατρο Παπάγου, δείτε ποιοι παρακολούθησαν την παράσταση:

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΖΟΣ ΝΑΤΑΛΙΑ ΤΣΑΛΙΚΗ

ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΛΗΒΟΡΙΑΣ ΝΑΤΑΛΙΑ ΤΣΑΛΙΚΗ

ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΖΟΣ

Λίγα λόγια για το έργο

Οι πρώτοι μεταπολεμικοί συγγραφείς της ελληνικής κωμωδίας ήταν όλοι «παιδιά του πολέμου». Αγαπούσαν με πάθος τη ζωή. Το θέατρο ήρθε και ακούμπησε αργότερα σαν μεγάλη παρηγοριά. Το έργο τους μας ακολουθεί μέχρι σήμερα σε πείσμα της εποχής μας που ντρέπεται για το παρελθόν της γιατί πολύ απλά, δεν το γνωρίζει. Η ελληνική φαρσοκωμωδία δοξάστηκε και θα μας αποκαλύπτει πάντα ένα κομμάτι του εαυτού μας που παραφυλάει κρυφογελώντας για να τρομάξει την περιβόητη στις μέρες μας «σοβαρότητά» μας. Οι Γαμπροί της Ευτυχίας είναι λοιπόν ένα στοίχημα κοινού ρυθμού ηθοποιών και θεατών. Το μεγάλο και πηγαίο γέλιο είναι ο στόχος. Η προϋπόθεση είναι η χαρά των ανθρώπων της σκηνής.

Οι συντελεστές: Κείμενο: Νίκος Τσιφόρος – Πολύβιος Βασιλειάδης Σκηνοθεσία: Γιάννης Μπέζος Μουσική και Τραγούδια: Φοίβος Δεληβοριάς Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη Κοστούμια: Νικόλ Παναγιώτου Χορογραφίες: Σοφία Καλπενίδου Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας Βοηθός σκηνοθέτη: Ντένια Στασινοπούλου Τους ρόλους ερμηνεύουν: Γιάννης Μπέζος, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Γιάννης Στόλλας, Γιάννα Παπαγεωργίου, Ντένια Στασινοπούλου, Παναγιώτης Κατσώλης, Κωνσταντίνα Νταντάμη, Θανάσης Ισιδώρου

Φωτογραφίες: Papadakis Press

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ