Αγωγή δέχτηκε το ΣΕΗ από τον Γιώργο Κιμούλη και ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στο “Happy Day” ως Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως ο Γιώργος Κιμούλης είχε διαγραφεί από το 1997 καθώς είχε επιδείξει αντισυναδελφική στάση.

Σήμερα, μάλιστα, το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΗ θα συνεδριάσει ώστε να εκδώσουν μια επίσημη ανακοίνωση, η οποία θα είναι «αυστηρή». Ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε πως βρήκαν τα πρακτικά που χρειάζονται και που κάνουν λόγο για τα εξυβριστικά περιστατικά του παρελθόντος, ενώ ανέφερε πως ο Γιώργος Κιμούλης δεν είχε δώσει το “παρών” για να υπερασπιστεί τον εαυτό του, και είχε στείλει μόνο μια επιστολή στο διοικητικό συμβούλιο. Μάλιστα, τότε διαγράφηκε ενώ αργότερα το σωματείο προχώρησε σε επανεγγραφή του. Ο Πρόεδρος του ΣΕΗ δήλωσε ότι μάλλον θα αναζητήσουν ευθύνες και του προηγούμενου προεδρίου που τον επανέγγραψε.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε στο “Happy Day” ότι το χρηματικό ποσό το οποίο ζητά ο Γιώργος Κιμούλης αγγίζει συνολικά πάνω από 1 εκ. ευρώ, ενώ ζητά χρήματα και από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος για «διαφυγόντα κέρδη» για παράσταση που συμμετείχε και κατέβηκε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ