Ένα συγκλονιστικό πολιτιστικό και ανθρωπιστικό γεγονός με παγκόσμια απήχηση, πραγματοποιήθηκε από το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» και τη διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας Μαίρη Κατράντζου, με αφορμή τα 30 χρόνια από την ίδρυση του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ», στον αρχαιολογικό χώρο του Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο, την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019.

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ

Η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, μαζί με τη Μαίρη Κατράντζου υποδέχτηκαν 500 κορυφαίες προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε μια μοναδική βραδιά που τίμησε και υπογράμμισε την αξία του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού μέσα από τα ιδεώδη του ανθρωπισμού αλλά και του μεγάλου, του ωραίου και του αληθινού.

Οι κυρίες Βαρδινογιάννη και Κατράντζου ένωσαν τις δυνάμεις τους για να στείλουν από κοινού ένα παγκόσμιο μήνυμα κατά του παιδικού καρκίνου, αφού η κορυφαία στιγμή της βραδιάς ήταν όταν αποθεραπευμένα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», που έχουν καταφέρει να βγουν νικητές στον αγώνα της ζωής, ανέβηκαν στην πασαρέλα και περπάτησαν κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου χαρίζοντας απλόχερα την ελπίδα, καθώς το παράδειγμα τους αποδεικνύει ότι ο παιδικός καρκίνος μπορεί να νικηθεί.

ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΑΤΙΑΝΑ, ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΘΕΟΔΩΡΑ, τ. ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ Nayla bint Hamad al Khalifa, Kerry Kennedy, George Brandenburg

ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ Kerry Kennedy

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ – ΜΑΙΡΗ ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΥ

ΕΛΕΝΑ ΛΥΜΠΕΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΙΜΟΥ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

Η κολεξιόν της Μαίρης Κατράντζου για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2020 ήταν εμπνευσμένη εξολοκλήρου από τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και συγκεκριμένα από τις ιδέες που γεννήθηκαν στην αρχαία Ελλάδα την εποχή του 5 ου αιώνα π.Χ και από τους Έλληνες φιλοσόφους και μαθηματικούς (Σωκράτη, Ευκλείδη, Πυθαγόρα). Τα κομμάτια της made to measure συλλογής, πραγματικά έργα τέχνης ήταν σε απόλυτη αρμονία με τον χώρο.

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΝΤΙΝΑ ΠΡΙΤΣΙΒΕΛΗ, ΜΕΛΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ, ΑΡΙΕΤΑ ΛΙΒΑΝΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΛΑΙΜΟΣ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΛΑΙΜΟΥ

RANDA GHANDOUR NOURA GHANDOUR HOUDA GHANDOUR

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΑΤΣΑΚΗ ΓΩΓΩ ΤΣΑΤΣΑΚΗ ΣΟΦΙΑ ΒΑΧΑΡΗ

ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΣΟΦΗ ΚΟΥΤΑΛΙΔΗ

Τη μουσική επένδυση της εκδήλωσης υπέγραψε ο διεθνούς φήμης Έλληνας συνθέτης Βαγγέλης Παπαθανασίου ειδικά για τη βραδιά δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα που μετέφερε το κοινό στην αρχαία Ελλάδα.

ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΤΡΑΤΖΟΥ ΒΛΑΣΣΗΣ ΚΑΤΡΑΤΖΟΣ

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΛΑΤΝΙΚ με τη μητερα της ΚΑΙ Η ΘΕΜΙΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΛΑΙΜΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ

ΧΡΥΣΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΧΧΧΧ ΤΟΝΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΣΗ

Ο Οίκος Bulgari είχε φέρει κοσμήματα από το εξωτερικό τα οποία για πρώτη φορά μεταφέρθηκαν για επίδειξη μόδας.

ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΙΜΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ ΚΑΙΣΑΡΗ

ΧΑΛΑ ΧΟΥΡΙ ΑΝΝΟΥΣΚΑ ΡΑΦΑΗΛ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

ΕΛΕΝΑ ΣΥΡΑΚΑ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πρώτη φορά που το Υπουργείο Πολιτισμού παραχωρεί αρχαιολογικό χώρο για την πραγματοποίηση τέτοιας εκδήλωσης, στηρίζοντας με μεγάλη ευαισθησία τους σκοπούς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ» και τον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου.

ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ ΔΑΝΕΛΙΑΝ ΕΙΡΗΝΗ ΔΑΝΕΛΙΑΝ

ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ ΗΛΙΑΣ ΚΡΑΣΣΑΣ

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

ΕΥΓΕΝΙΑ ΧΑΝΔΡΗ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΣΗΣ

ΑΝΝΟΥΣΚΑ ΡΑΦΑΗΛ ΜΑΡΙΝΑ ΡΑΦΑΗΛ

 

ΜΑΙΡΗ ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

Φωτογραφίες:Studio Panoulis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ