Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας έχουν ακόμη έναν λόγο να γιορτάζουν αυτό το Πάσχα καθώς είναι το πρώτο που περνούν με τα δίδυμα μωρά τους από τότε που ήρθαν στον κόσμο τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Μετά την ένωσή τους με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Μάιο του 2021 – έπειτα από σχεδόν 2 χρόνια σχέσης – στις Σπέτσες, η ευτυχία τους επισφραγίστηκε λίγους μήνες μετά με τα δίδυμα μετά από έναν δύσκολο αγώνα.

«Έγινα μητέρα σε μία μεγάλη ηλικία σε μία φάση που το είχα ξεγράψει. Αισθάνθηκα ότι ο Θεός μου έδωσε μία δεύτερη μεγάλη ευκαιρία. Είναι αυτονόητο όταν προσπαθείς να κάνεις παιδί και δεν συμβαίνει αυτό που επιθυμείς τόσο πολύ, από ένα σημείο και μετά η απογοήτευση είναι τόσο μεγάλη που δεν θες να προσπαθήσεις άλλο! Έκανα εξωσωματική. Είναι κάτι που δεν είναι ταμπού για την κοινωνία μας και πρέπει να το λέμε!», δήλωσε η Όλγα Κεφαλογιάννη σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Super Κατερίνα.

Οι δυο ευτυχισμένοι γονείς ποζάρουν αγκαλιά μέσα στο ανοιξιάτικο τοπίο και εύχονται στους διαδικτυακούς τους ακολούθους “Υγεία, χαμόγελα, φως, αγάπη”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ