Την Παρασκευή το βράδυ έκανε πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη παράσταση “Ωνάσης – Τα θέλω όλα” στο θέατρο Παλλάς.

Από πολύ νωρίς το Παλλάς ξεκίνησε να γεμίζει από λαμπερές παρουσίες που ήρθαν να δώσουν το παρών στη θεατρική πρεμιέρα του Σταμάτη Φασουλή.

ΕΥΓΕΝΙΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ ΜΙΚΕΛΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΜΕΜΟΣ ΜΠΕΓΝΗΣ

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Η ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση μοιάζει με σύγχρονο παραμύθι και ως τέτοια έχει εξιστορηθεί εκατοντάδες φορές σε δημοσιεύματα από όλο τον κόσμο, κινηματογραφικές μεταφορές ή ακόμη και βιβλία. Η ταραχώδης ζωή ενός “κοφτερού” μυαλού που “διάβασε” την εποχή του και κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο ισχυρούς άνδρες του 20ου αιώνα.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΤΣΟΥΚΑ

Σε μία πολυτάραχη σε όλα τα επίπεδα επαγγελματική και προσωπική πορεία, συγκρούστηκε με τα μεγαλύτερα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα της εποχής, και ταυτόχρονα συνδέθηκε και σημάδεψε τις εμβληματικότερες και διασημότερες γυναίκες της εποχής, όπως την Τίνα Λιβανού, την Τζάκι Κένεντι και την Μαρία Κάλλας. Θάρρος και επιχειρηματικό ένστικτο, αυτό ήταν που τον χαρακτήριζε και που αποτέλεσε το δίπτυχο της επιτυχίας του.

ΕΛΕΝΑ ΚΟΣΣΥΒΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΚΟΤΡΩΤΣΙΟΥ

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΧΑΤΖΗ ΤΑΚΗΣ ΧΑΤΖΗΣ

Τόνια Σωτηροπούλου

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΝΝΕΤΟΥ ΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΕΤΟΣ

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΒΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΙΛΑΦΑΣ

Η παράσταση του Σταμάτη Φασουλή αποτελούμενη από ένα θίασο 25 ηθοποιών, βασισμένη σε διεθνή βιβλιογραφία, δημοσιογραφική έρευνα και προσωπικές μαρτυρίες, θα αποτελέσει μια θεατρική απόδοση της ζωής του Ωνάση με όλα τα στοιχεία του γνήσιου θεάτρου. Δράση, σασπένς, ύβρη και κάθαρση.

ΒΑΝΑ ΔΕΛΟΥΔΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΛΟΥΔΗΣ

ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΡΑΛΙΑ ΤΣΟΓΚΑ ΠΕΝΥ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΜΕΜΟΣ ΜΠΕΓΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΗΤΑΚΗΣ

Κατερίνα Γκαγκάκη

ΕΛΕΝΑ ΝΤΑΒΛΑ ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΩΡΙΤΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Στο ρόλο του Αριστοτέλη Ωνάση ο Σταμάτης Φασουλής. Σε ό,τι αφορά τις γυναίκες της ζωής του, τη Τζάκι Κένεντι υποδύεται η Δήμητρα Ματσούκα, την Μαρία Κάλλας, η Κατερίνα Παπουτσάκη και την Τίνα Λιβανού, η Ευγενία Δημητροπούλου. Στο ρόλο του δαιμόνιου δημοσιογράφου που ερευνά και καταγράφει τη ζωή του, ο Μέμος Μπεγνής.

Τον Ωνάση σε νεαρή ηλικία ερμηνεύει ο Αγησίλαος Μικελάτος.

ΗΡΩ ΚΟΒΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΒΑΣ

ΜΕΛΙΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΜΠΙΛΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Φωτογραφίες: Papadakis Press και NDP photos

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ