Ένα από τα πιο ερωτικά και ποιητικά έργα του William Shakespeare – το “Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» – σκηνοθετούν ο Αιμίλιος Χειλάκης και ο Μανώλης Δούνιας. Το εξαιρετικά δημοφιλές έργο θα παρουσιαστεί σε νέα μετάφραση του Γιώργου Μπλάνα και με πρωτότυπη μουσική του Κωνσταντίνου Βήτα.

ΞΕΝΙΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΥΑ ΝΑΘΕΝΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΦΑΝΗΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Στους κεντρικούς ρόλους ο Αιμίλιος Χειλάκης που αναλαμβάνει τον διπλό ρόλο του Θησέα και του βασιλιά των ξωτικών Όμπερον και ο Δημήτρης Πιατάς που θα ερμηνεύσει τον Πάτο, έναν από τους πιο αξιαγάπητους και κωμικούς χαρακτήρες του παγκόσμιου δραματολογίου. Τον ρόλο της βασίλισσας των ξωτικών Τιτάνιας θα ερμηνεύσει η Αθηνά Μαξίμου και τον εμβληματικό Πουκ ο Μιχάλης Σαράντης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΙΣΙΔΩΡΑ ΣΙΔΕΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΝΟΣ ΠΥΓΜΑΛΙΩΝ ΔΑΔΑΚΑΡΙΔΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΙΣΙΔΩΡΑ ΣΙΔΕΡΗ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΑΛΜΑΣ ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ

ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ ΑΛΚΗΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν ακόμα ο Αλέξανδρος Βάρθης, η Λένα Δροσάκη, ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς και η Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη στους ρόλους των νεαρών εραστών και οι Κρις Ραντάνοφ, Παναγιώτης Κλίνης, Τίτος Λίτινας, Μιχάλης Πανάδης και Κωνσταντίνος Μουταφτσής στους ρόλους των μαστόρων.

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΙΟΛΑ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΛΑΝΤΗ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΡΙΦΗ

ΤΑΜΙΛΑ ΚΟΥΛΙΕΒΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΜΕΝΗΣ ΤΑΜΙΛΑ ΚΟΥΛΙΕΒΑ

Το «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» είναι μια γιορτινή κωμωδία, ένα ερωτικό γαϊτανάκι που σοβαρολογεί χωρίς ποτέ να σοβαρεύεται. Είναι μια σπαρταριστή κωμωδία που όμως έχει σκοτεινό και βίαιο υπόβαθρο. Στο έργο αυτό που υμνεί την φύση και τον έρωτα, το όνειρο μπλέκεται με την πραγματικότητα, ητόρων. φαντασίωση με τον εφιάλτη, η αγνή αγάπη με την ερωτική μανία. Ο μηχανισμός που πυροδοτεί τα πάντα είναι ο έρωτας.

ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΧΕΙΛΑΚΗΣ ΤΑΜΙΛΑ ΚΟΥΛΙΕΒΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΑΙΜΙΛΙΑ ΥΨΗΛΑΝΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΑΤΑΣ

ΛΕΝΑ ΔΡΟΣΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΕΙΛΑ ΦΑΜΕΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΛΑΝΤΗ

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΜΟΥΤΑΦΗ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΑΤΑΣ ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ

Ο έρωτας ανατρέπει την κοινή λογική, μεταμορφώνει, προκαλεί το χάος, πολιορκεί ανθρώπους και θεούς καθώς οι κρυφές επιθυμίες και τα ερωτικά απωθημένα κατευθύνουν τη μοίρα των προσώπων. Λίγο πριν το γάμο του βασιλιά της Αθήνας Θησέα με την βασίλισσα των Αμαζόνων Ιππολύτη, τέσσερις νέοι καταφεύγουν στο δάσος της Αθήνας για να διεκδικήσουν το ερωτικό αντικείμενο του πόθου τους. Είναι η νύχτα του μεσοκαλόκαιρου – μια νύχτα που όλα μπορούν να συμβούν – οι πιο μύχιες σκέψεις και φαντασιώσεις τους σύντομα θα πραγματοποιηθούν. Στο μυθικό δάσος της Αθήνας έρχονται σε επαφή με τον κόσμο των ξωτικών: με τον βασιλιά Όμπερον που φιλονικεί με την Τιτάνια και τον Πουκ και ξεκινάει ένα παιχνίδι παρεξηγήσεων και μαγικών παρεμβάσεων.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΑΤΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΑΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΛΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΑΤΑΣ ΑΛΚΙΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ

ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΧΕΙΛΑΚΗΣ

Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο όταν στο δάσος καταφθάνει μια ομάδα ερασιτεχνών θεατρίνων. Άνθρωποι και ξωτικά, πραγματικότητα και φαντασία γίνονται ένα κάτω από τον μανδύα του παραμυθιού και του ονείρου. Μέσα στο δάσος – ένα χώρο μαγεμένο, επικίνδυνο – οι φόβοι διογκώνονται, τα πάθη εκφράζονται ανεξέλεγκτα και άνθρωποι και θεοί γίνονται έρμαια του ερωτικού τους πάθους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ