Ο Πέτρος Κουσουλός μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, καθώς και ο ίδιος καλύπτει δημοσιογραφικά την υπόθεση του χαμού της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας. Ο ίδιος λοιπόν υπογράμμισε ότι κάθε φορά όπου ένα παιδί έφευγε από τη ζωή, συνέβαινε μετά από χωρισμό της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη!

«Υπήρχε μια διάσταση ανάμεσα στο ζευγάρι και φαίνεται ότι κάθε φορά που ο σύζυγος εγκατέλειπε τη συζυγική στέγη, χανόταν και ένα παιδί. Απ’ ό,τι φαίνεται το βασικό κίνητρο ήταν ο Μάνος. Νομίζω εκεί θα καταλήξει και η δικαστική έρευνα. Έχει συμβεί κάτι άλλο από αυτό που φαίνεται. Η ανακρίτρια έδωσε πολύ μεγάλη βάση στην κατάσταση του ζευγαριού, τι σχέση είχε ο Μάνος Δασκαλάκης με την Ρούλα Πισπιρίγκου. Δεν ερωτήθηκε ο Μάνος τι ακριβώς συνέβαινε με την Μαλένα και την Ίριδα», δήλωσε ο δημοσιογράφος!

Από την άλλη, ο Ανδρέας Ηλιάδης, διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου Πατρών που έδωσε μάχη για την 9χρονη Τζωρτζίνα, έκανε μια ανάρτηση για τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα που συγκίνησε.

«Για τα 3 αγγελούδια που δεν πρόλαβαν να μεγαλώσουν… Κοιμήσου να μεγαλώσεις γρήγορα έχεις πολύ δρόμο ακόμα μας συμβουλεύει ο μεγάλος μας ποιητής. Είναι το ποίημα της απόλυτης πατρικής στοργής, έχοντας αποδοθεί με τον μέγιστο λυρισμό. Σαν οι χτύποι της καρδιάς του πατέρα να αντανακλώνται σε λέξεις και εικόνες. Είναι το “Πρωινό άστρο” του Γιάννη Ρίτσου».

Παράλληλα, ο Μάνος Δασκαλάκης φαίνεται πως είχε υποβάλει αίτηση συμμετοχής σε διάφορα talent shows!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ