Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της υπόθεσης των αδικοχαμένων παιδιών στην Πάτρα καθώς αναζητούνται τα στοιχεία που οδήγησαν στους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών που έφυγαν από τη ζωή πριν από τη Τζωρτζίνα.

Ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου μίλησε στην εκπομπή “Τι λες τώρα” σχετικά με τα ευρήματα που έχουν δοθεί στο φως έως τώρα. Σύμφωνα με την νεκροψία στην Μαλένα και στην Ίριδα υπάρχει ένα παθολογικό υπόστρωμα, συγκεκριμένα, στην Μαλένα η λευχαιμία και στην Ίριδα η αγενεσία φλεβόκομβου.

«Αυτό που διαπιστώσαμε είναι ότι υπήρχε κυάνωση ονύχων, δηλαδή τα νύχια είναι μπλε. Δεύτερον, υπήρχε πνευμονικό οίδημα. Τρίτον, υπήρχε συμφόρηση στον εγκέφαλο. Τέταρτον, στην Μαλένα έχουμε κενοτοπιώδη εκφύλιση στο ήπαρ. Πέμπτον, έχουμε μία διαδικασία από τα επιμέρους αυτά στοιχεία όπου δεν μπορούμε να εξηγήσουμε γιατί έχει επέλθει αυτό το πράγμα, οπότε βλέπουμε τι νοσήματα υπήρχαν για να τα αποκλείσουμε. Εφόσον δεν υπάρχουν αυτά τα επιμέρους στοιχεία για τα νοσήματα που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα υποξικό περιβάλλον, τι μένει; Ο εξωτερικός παράγοντας», επεσήμανε ο ιατροδικαστής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΤΡΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ