Το απόγευμα της Παρασκευής έγινε γνωστό ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης αποφυλακίστηκε μετά από ελαφρύ εγκεφαλικό που υπέστη, κάτι το οποίο χαροποίησε ιδιαίτερα τους οικείους του.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης συνεχίζει να νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, ενώ το απόγευμα της Παρασκευής (01/07) τον επισκέφθηκαν η σύζυγος και ο γιος του, καθώς και ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.      

«Όταν τον ξύπνησα, του ανακοίνωσα το αποτέλεσμα. Δεν το πίστευε. Του το είπα δυο τρεις φορές. Μόλις το συνειδητοποίησε και πρέπει να το πω αυτό, έκλαιγε σαν μικρό παιδί. Δεν μου είπε τίποτα, μόνο λυγμούς» είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Οι περιοριστικοί όροι

Θυμίζουμε πως το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας αποφάσισε την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης του Πέτρου Φιλιππίδη με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν ομόφωνη. Έτσι, η προσωρινή κράτηση που είχε επιβληθεί στον Πέτρο Φιλιππίδη αμέσως μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, πριν από περίπου ένα έτος, αντικαθίσταται με τους εξής όρους:

  • Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα
  • Εμφάνιση δύο φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του
  • Επιβολή εγγυοδοσίας 20.000 ευρώ

Η εγγύηση θα πρέπει να καταβληθεί εντός προθεσμίας δέκα ημερών.

Το δικαστήριο έκρινε, όπως ανακοίνωσε η πρόεδρός του, ότι ο κατηγορούμενος δεν είναι ύποπτος φυγής και με τα σημερινά δεδομένα δεν υπάρχει κίνδυνος να τελέσει νέα αδικήματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ