Το κινητό της Ρούλας Πισπιρίγκου ερευνούν οι αρχές για να βρουν περαιτέρω πληροφορίες για την πηγή που προμήθευσε την κεταμίνη που βρέθηκε στο σώμα της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Real News και το ρεπορτάζ του Θεοδόση Πάνου οι απαντήσεις βρίσκονται στις κλήσεις που δέχτηκε η κατηγορούμενη λίγο πριν το θάνατο της μικρής αλλά και σε αυτές που πραγματοποίησε μετά τον θάνατό της.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως δύο κλήσεις που φέρεται να έχει δεχτεί στο κινητό της η 33χρονη με απόκρυψη. Οι πληροφορίες των ειδικών αναφέρουν ότι η απόκρυψη στον αριθμό που κάλεσε τηλεφωνικά την κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία ενδέχεται να εξελιχθεί σε σημαντικό στοιχείο της υπόθεσης.

Θεωρείται μάλιστα ότι το στοιχείο αυτό μπορεί να οδηγήσει τόσο στον προμηθευτή της κεταμίνης και στις συμβουλές που ίσως έδινε τόσο για τη χορήγηση του ισχυρού ναρκωτικού, όσο και για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να δράσει η ουσία και να φέρει το αποτέλεσμα που φέρεται να επιθυμούσε η μητέρα της άτυχης Τζωρτζίνας. Παράλληλα αναφέρεται πως θα ερευνηθούν και οι κλήσεις που έκανε η ίδια, μετά τον θάνατο του παιδιού, προς άτομα που δε φαίνεται να ανήκουν στον συγγενικό της κύκλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΤΡΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ