Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήρθε αντιμέτωπη με μια νέα κατηγορία όσον αφορά τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Γιώργος Νούλης, άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, ο εισαγγελικός λειτουργός έκρινε πως υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις για την άσκηση σε βάρος της 33χρονης μητέρας και για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Από την αξιολόγηση των μαρτυρικών καταθέσεων, προκύπτει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε προσπαθήσει να δολοφονήσει το παιδί της και μέσα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, αποδίδοντας την καρδιακή ανακοπή που η μικρή Τζωρτζίνα υπέστη μέσα στο νοσοκομείο σε εξωτερική επέμβαση από τη μητέρα της.

Η 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα, η οποία διερευνά την υπόθεση, προχώρησε άμεσα στην ολοκλήρωση της έρευνας και έχει ήδη δρομολογήσει για αύριο το πρωί τη συμπληρωματική απολογία της κατηγορούμενης, η οποία θα προσαχθεί από τις φυλακές Κορυδαλλού στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Η Ρούλα Πισπαιρίγκου έχει δικαίωμα να ζητήσει και να λάβει προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την υπεράσπισή της γραμμή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ