Με ένα ξεχωριστό και γεμάτο κοσμοπολίτικη διάθεση Welcome Party στο εμβληματικό Poseidonion Grand Hotel, δόθηκε την Πέμπτη 22 Ιουνίου το σύνθημα της έναρξης του Spetses Classic Yacht Regatta 2023.

Ο πιο αναγνωρισμένος αγώνας κλασσικών σκαφών σε εγχώριο επίπεδο και ένας από τους σημαντικότερους διεθνώς, διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος (NOE) με την υποστήριξη του Ναυτικού Ομίλου Σπετσών (ΝΟΣΠ), αποτελώντας το κορυφαίο σημείο συνάντησης για τους λάτρεις της ιστιοπλοΐας.

Eκλεκτοί καλεσμένοι και εκπρόσωποι του διεθνούς και εγχώριου jetset βρέθηκαν στη διάσημη βεράντα του ιστορικού ξενοδοχείου -τοπόσημου των Σπετσών, όπου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ποτήρι παγωμένη σαμπάνια Moët & Chandon, καθώς και signature cocktails από τη Belvedere Vodka, συνοδευμένα από finger foods που επιμελήθηκε ειδικά για την περίσταση η έμπειρη ομάδα του Poseidonion Grand Hotel. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι προσκεκλημένοι ενημερώθηκαν ακόμη για το ανανεωμένο πρόγραμμα των αγώνων, αλλά και τις παράλληλες λαμπερές εκδηλώσεις ολόκληρου του τριημέρου.

Επίτιμη προσκεκλημένη της Moët & Chandon ήταν το διάσημο μοντέλο και παρουσιάστρια, Βίκυ Καγιά, ενώ τη Belvedere Vodka εκπροσώπησε το διεθνούς φήμης μοντέλο, Γιώργος Καράβας. Την εκδήλωση όπως κάθε χρονιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος Γιώργος Προκοπίου και η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του SCYR 2023 Λίζα Σταθάτου, καθώς και οι: Κωνσταντίνος Σαραντόπουλος, Μιχάλης Στασινόπουλος, Κατερίνα Κατώπη, Χριστόφορος Στράτος και πολλοί άλλοι.

Λίγο νωρίτερα πραγματοποιήθηκαν το Skipper’s meeting στο Μουσείο Μπουμπουλίνας, ενώ αμέσως μετά η δράση μεταφέρθηκε στην πλατεία Ποσειδωνίου, όπου φιλοξενούνται τα περίπτερα των χορηγών της διοργάνωσης και αποτελεί παραδοσιακά σημείο συνάντησης τόσο των πληρωμάτων και των συμμετεχόντων, όσο και του πλήθους των επισκεπτών που παρευρίσκονται στο νησί.

Phoebe Murray – Τζόση Βιτζηλαίου – Γιώργος Καράβας – Μίκα Χούντα – Σταύρος Σχετάκης
Γιάννης Αρτινός – Βίκυ Καγιά – Αντώνης Γεραντώνης – Cristiano Talassi – Μαρίνα Κουταρέλλη
Αντώνης Παναγιωταρέας – Μάγδα Βαρδαξή – Χριστόφορος Στράτος – Χάρης Γιακουμάτος
Λίλιαν Δημητροπούλου – Ναταλία Αρσενικού
Φραγκίσκος Λεμονής – Στέλλα Μουγκαλιάν – Αλέξανδρος Λεμονής
Βιργινία Δικαιούλια
 Γιώργος Καράμπελας – Μανώλης Βορδώνης
Χρυσιάννα Ανδριοπούλου – Δημήτρης Μαστρόκαλος
Άννα Μαρία Σουπιώνη
Μαλαματένια Παλατσίδη – Ελισσάβετ Τούλη
Γιάννης Δρυμωνάκος – Χάρης Συντζάκης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ