Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Αγγλικής γλώσσας, η Finos Film θυμήθηκε όλους εκείνους τους πρωταγωνιστές των ελληνικών ταινιών που μιλούσαν αγγλικά, σε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο!

Σαν σήμερα, 23 Απριλίου το μακρινό 1616 πέθανε ο κορυφαίος Άγγλος ποιητής και δραματουργός, ο Ουίλιαμ Σέξπηρ. Καθόλου τυχαία, λοιπόν, το 2010 η UNESCO καθιέρωσε τη συγκεκριμένη μέρα να τιμάται στο πρόσωπό του η αγγλική γλώσσα, μία από τις έξι επίσημες γλώσσες του ΟΗΕ και σίγουρα η πιο διαδεδομένη σε ολόκληρη την υφήλιο.

αγγλικά
Η ταινία «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα κι ο κοντός» έχει την τιμητική της στο αφιέρωμα της Finos Film.

Κι αν εσείς δεν τα γνωρίζατε όλα αυτά, η Finos Film φρόντισε με μια ανάρτησή της στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram να μας ενημερώσει, θυμίζοντάς μας όλες εκείνες τις στιγμές που μας έκαναν να γελάσουμε… μέχρι δακρύων στις αξέχαστες ελληνικές ταινίες του παρελθόντος.

Σε εκείνες τις ταινίες όπου οι πρωταγωνιστές προσπαθούσαν να μιλήσουν τα αγγλικά, άλλοτε με καλά κι άλλοτε με κακά αποτελέσματα. Αξέχαστοι ηθοποιοί σε ατάκες που έγραψαν τη δική τους ιστορία και παρουσιάζονται τώρα σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο, το οποίο κανείς δεν μπορεί να δει μόνο μια φορά!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ FINOS FILMS

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ