Σε ένα ξεχωριστό event γεμάτο νέες γεύσεις υποδέχτηκε το Δειπνοσοφιστήριον catering συνεργάτες από τον χώρο των media και την διοργάνωση εκδηλώσεων. Στον εσωτερικό χώρο του κτήματος Ορίζοντες στο Κορωπί, το γνωστό catering παρουσίασε τις νέες γαστρονομικές του προτάσεις για αυτό το χειμώνα.

ΜΑΡΙΖΑ ΛΕΚΚΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ, ΕΛΕΝΑ ΣΑΓΩΝΑ (ΟΡΑΜΑ EVENTS)

ΙΩΑΝΝΑ ΔΑΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ-ΠΑΝΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ-ΙΩΑΝΝΑ ΔΑΗ

Live cooking stations με dumplings, sushi, κρεατικά και σαλάτες από την ταλαντούχα ομάδα των chefs του Δειπνοσοφιστηρίου ταξίδεψαν γευστικά τους καλεσμένους. Την επιμέλεια του μενού της βραδιάς είχε ο executive chef του Δειπνοσοφιστηρίου Δημήτρης Σκαρμούτσος, ενώ υπεύθυνη για το tropical ύφος της αίθουσας ήταν η ταλαντούχα event planner Άντζυ Γεωργακοπούλου από το Only For You Events.

ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑ-ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΡΟΖΙΔΗΣ (GENERAL MANAGER VIPARTIES)-ΑΝΝΑ ΔΑΪΚΙΔΟΥ (MARKETING MANAGER ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΗΡΙΟΝ)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ, ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ, ΤΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ

ΑΝΝΑ ΔΑΪΚΙΔΟΥ (MARKETING MANAGER ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΗΡΙΟΝ), ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΑΡΡΑ (ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΗΡΙΟΝ)

Τα βλέμματα των καλεσμένων έκλεψε η εξαιρετικά διαμορφωμένη εσωτερική αίθουσα εκδηλώσεων του κτήματος, η οποία κατά τους χειμερινούς μήνες φιλοξενεί τις πιο όμορφες και ξεχωριστές εκδηλώσεις. Το Δειπνοσοφιστήριον catering, μετράει πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στο χώρο της εστίασης και των εκδηλώσεων. Έχοντας ως μοναδικό στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, συνεργάζεται με μοναδικά locations σε όλη την Αττική, ενώ προσφέρει τις υπηρεσίες αυτές και σε ιδιωτικούς χώρους.

ΑΝΤΖΥ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (ONLY FOR YOU), ΙΩΑΝΝΑ ΔΑΗ (ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΚΤΗΜΑ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ), ΑΝΝΑ ΔΑΪΚΙΔΟΥ (MARKETING MANAGER ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΗΡΙΟΝ)

PARTY

ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΟΥΛΙΔΟΥ, ΜΑΡΚΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ, ΣΟΦΗ ΚΟΚΚΟΡΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΧΑΛΑΣΙΟΥ (MARRIAGE IN STYLE), ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ (ΖΑΖΟΟ), ΛΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΔΗ (ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΗΡΙΟΝ)

Το Κτήμα Ορίζοντες είναι ένα από τα κτήματα με τα οποία συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια, χαρίζοντας μαγικές στιγμές σε ζευγάρια και οικογένειες. Το Δειπνοσοφιστήριον μαζί με την κυρία Ιωάννα Δαή, ιδιοκτήτρια του κτήματος Ορίζοντες, μετατρέπουν την κάθε εκδήλωση σε έναν μαγικό προορισμό τόσο γευστικά όσο και αισθητικά, επιλέγοντας πάντα τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου.

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΣ (VIPARTIES), ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΡΟΖΙΔΗΣ (GENERAL MANAGER VIPARTIES)

ΟΜΑΔΑ ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΗΡΙΟΝ

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ