Τα τελευταία χρόνια, το όνομά της φιγουράρει σε περιοδικά και εκπομπές καθώς η επαγγελματική της πορεία συνοδεύεται από μεγάλη επιτυχία. Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η πρωταγωνίστρια του «Σασμού», δεν έχει αφήσει όμως η αναγνωρισιμότητα να επηρεάσει τη ζωή της.

«Δίνω βάση και στην προσωπική μου ζωή και γι΄ αυτό επέλεξα να μη δουλεύω τόσο πολύ γιατί πρέπει να έχω και την προσωπική μου ζωή. Ακόμα δεν σκέφτομαι δική μου οικογένεια και παιδιά, θα δούμε, αλλά ακόμα όχι, θα δείξει. Αν με ρωτήσει κάποιος για τα προσωπικά μου, θα απαντήσω», είπε η ηθοποιός η οποία εδώ και χρόνια είναι ζευγάρι με τον Θανάση Τότσικα.

Συνεχίζει να έχει τους ανθρώπους της, να μένει στο κέντρο της Αθήνας, να περπατά, να ονειρεύεται, να αποφορτίζεται διαβάζοντας βιβλία, ακούγοντας μουσική και βλέποντας ταινίες. Και όλα στον χώρο της, στον επίγειο παράδεισό της… στο σπίτι της.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έχει μοιραστεί στιγμές στα social media από το διαμέρισμά της που είναι φτιαγμένο και διακοσμημένο σε μίνιμαλ γραμμές.

Το ξύλο πρωταγωνιστεί και δίνει μία ζεστασιά, ενώ τα πράσινα φυτά και οι λευκές λεπτομέρειες φωτίζουν ακόμη περισσότερο κάθε γωνιά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΕΙΛΑ ΦΑΜΕΛΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ