Τις τελευταίες σεζόν, η Δανάη Παππά απασχολεί πολύ με τις τηλεοπτικές της επιτυχίες. Ειδικά από την περσινή χρονιά, που πρωταγωνιστεί στη σειρά του ALPHA «Σασμός», μονοπωλεί το ενδιαφέρον ως Θεοδώρα.

Πίσω όμως από τα φώτα της δημοσιότητας, η όμορφη ηθοποιός βιώνει τον απόλυτο έρωτα. Εδώ και τρία χρόνια, είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία Λάμπρο Λάζαρη ενώ μοιράζονται και την ίδια στέγη.

«Με τον Λάμπρο είμαι ευτυχισμένη και η σχέση μας με βοηθάει να διατηρώ τις ισορροπίες μου. Σκέφτομαι το ενδεχόμενο οικογένειας μαζί του, μιας και από πάντα ήθελα να κάνω την δική μου οικογένεια, αλλά ποτέ δεν θα βάλω προγραμματισμό», έχει πει σε συνέντευξή της.

Δανάη Παππά

Ο έρωτάς τους έχει το «καταφύγιό» του, ένα υπέροχο και μοντέρνο διαμέρισμα το οποίο έχουμε δει μέσα από stories και βίντεο της Δανάης. Μεγάλοι καναπέδες, πίνακες στους τοίχους, λευκοί τοίχοι, δίνουν την αίσθηση της πολυτέλειας και εντυπωσιάζουν.

Το τζάκι και το ξύλινο πάτωμα δημιουργούν μία ζεστή ατμόσφαιρα, που είναι απαραίτητη τώρα το χειμώνα για στιγμές χαλάρωσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΑΝΑΗ ΠΑΠΠΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ