Είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας σόουμπιζ, που προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους. Ήβη Αδάμου και Μιχάλης Κουινέλης έχουν βρει το μυστικό της ευτυχίας, ειδικά μετά την απόκτηση της κόρης τους Ανατολής-Νεφέλης.

«Δεθήκαμε πιο πολύ με τον ερχομό της κόρης μας. Και πριν αγαπιόμασταν, αλλά τώρα φτιάξαμε έναν δεσμό που δεν πρόκειται να σπάσει ποτέ και πάντα θα μας δένει. Ο Μιχάλης είναι βράχος δίπλα μου και τού είμαι ευγνώμων. Είναι πάντα γεμάτος κατανόηση, πρόθυμος να βοηθήσει και να μου σταθεί. Από τότε που κάναμε τη μικρή, είμαστε ακόμα πιο κοντά», έχει δηλώσει η Ήβη Αδάμου.

Όλη η οικογένεια μένει μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη, τη γενέτειρα του τραγουδιστή. Μάλιστα, έχουν δημιουργήσει ένα υπέροχο σπίτι με προσοχή στη λεπτομέρεια. Μοντέρνο και μίνιμαλ, το έχουν διακοσμήσει σύμφωνα με το δικό τους στυλ και γούστο.

Ήβη Αδάμου

Στο σαλόνι, ένα μέρος το οποίο έχουμε δει από τις αναρτήσεις της Ήβης στο Instagram, πρωταγωνιστούν μεγάλοι μαύροι καναπέδες ενώ ο ένας τοίχος είναι διακοσμημένος με ειδικά τούβλα.

Η επιβλητική βιβλιοθήκη φιλοξενεί αγαπημένα βιβλία και δίσκους του ζευγαριού ενώ πίνακες και διακοσμητικά δίνουν χρώμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ