Η Miley Cyrus, αυτή τη στιγμή είναι η βασίλισσα του rock & roll και αυτό πρέπει να αντικατοπτρίζεται και στο σπίτι της.

Όταν αγόρασε την έπαυλη των 700 τ.μ. με τα 6 υπνοδωμάτια και τα 7 μπάνια, στην Νότια Καλιφόρνια, η διάσημη τραγουδίστρια, αντί να προσλάβει κάποιο διακοσμητή, ζήτησε από τη μητέρα της, Tish, να τη βοηθήσει να κάνει το σπίτι της λαμπερό και στυλάτο.

Αrchitectural Digest

¨Η μητέρα μου πιστεύει ότι τίποτα δεν είναι μόνιμο“, είπε η Miley στο Αrchitectural Digest. “Οι άνρθωποι, πολλές φορές κάνουν επιλογές στη ζωή τους που είτε είναι καλές και τους φέρνουν τύχη, είτε όχι. Αλλά παίρνεις ένα ρίσκο. Αυτό κάνω και εγώ και φαίνεται ακόμη και από το σπίτι μου”.

Όντως, η έντονη ζωή και το εκκεντρικό στυλ της Miley Cyrus, φαίνονται στο σπίτι της. Ακόμη και το γεγονός ότι τόλμησε να βάψει το σαλόνι της μαύρο, χρειάζεται τόλμη. Ο συγκεκριμένος χώρος περιλαμβάνει μία πολύχρωμη πολυθρόνα, έναν μπλε καναπέ και πολλά χρωματιστά αντικείμενα.

Αrchitectural Digest

Αν νομίζεις ότι το σαλόνι της Miley είναι πολύ εκκεντρικό, τότε πρέπει να δεις το πολύχρωμο φωτιστικό στο glam room της, τις ζεβρέ καρέκλες στην κουζίνα αλλά και την ταπετσαρία Gucci, στο χωλ.

Αrchitectural Digest
Αrchitectural Digest
Αrchitectural Digest
Αrchitectural Digest

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ