Δεν ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που πηγαίνουν… όπου τους πάει η μόδα, αλλά έχει τη δική της αισθητική και δημιουργεί μόνη της τάσεις. Η Τόνια Σωτηροπούλου ξεχωρίζει με τα looks της, με τις φωτογραφίες της στο Instagram και φυσικά με το σπίτι της.

Η ηθοποιός και ο Κωστής Μαραβέγιας έχουν καταφέρει να διακοσμήσουν κάθε χώρο με το δικό τους γούστο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα σπίτι ξεχωριστό, με ταυτότητα και στυλ.

Τόνια Σωτηροπούλου

Φωτεινό και «ζεστό», με το ξύλο να κυριαρχεί, στο σαλόνι δεσπόζουν έργα τέχνης, φυτά, καθρέφτες και μία μεγάλη τραπεζαρία για να απολαμβάνουν όλοι μαζί φαγητά με φίλους και οικογένεια.

Η αδυναμία, άλλωστε, που έχει η Τόνια Σωτηροπούλου στη μαγειρική είναι γνωστή. «Κάνω δουλειές του σπιτιού, με αποφορτίζει αυτό. Και ο Κωστής κάνει πράγματα, αλλά εγώ μαγειρεύω γιατί μου αρέσει πολύ», είχε δηλώσει πρόσφατα.

Στο διαμέρισμά τους ένα ακόμη σημείο έτοιμο για φωτογράφιση είναι η βεράντα! Με θέα σε όλη την Αθήνα και έντονα χρώματα, είναι το ιδανικό μέρος για βραδιές με κοκτέιλ και καλή παρέα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ