Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες». Στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 θα δούμε σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα και την εκπομπή «Πρωινό», τον Κωνσταντή να μαθαίνει από τον Νικηφόρο το ένοχο μυστικό των αδερφών Σταμίρη. Ο Κωνσταντής θα μάθει ότι και οι τρεις αδερφές, η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω σκότωσαν τον αδερφό του, Σέργιο. Όπως είναι αναμενόμενο, θα χωρίσει από τη Δρόσω που στέρησε τη ζωή στον αδερφό του.

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής είναι πάρα πολύ ερωτευμένος με τη Δρόσω

Τα συναισθήματά του όμως για τη Δρόσω είναι τόσο έντονα που θα δεν μπορέσει να μείνει για πολύ καιρό μακριά της. Θα τη βρει και θα δώσει στη σχέση τους ακόμα μία ευκαιρία. «Ο Κωνσταντής είναι πάρα πολύ ερωτευμένος, θα τη βρει και θα έρθει η επανασύνδεση και θα δούμε πολύ έντονες στιγμές πάθους», αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του Πρωινού.

Δεν θα λείψει όμως και μία νέα σύγκρουση ανάμεσα στις τρεις αδερφές. Η Δρόσω συγκρουστεί με την Ασημίνα μετά από μία δελεαστική πρόταση που θα δεχτεί η δεύτερη από τον πρώην σύζυγό της, Νικηφόρο που αφορά την επιμέλεια του γιου τους, Σέργιου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ