Με μια συγκινητική δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Χριστίνα Κοντοβά ανακοίνωσε τη νέα της ζωή στην Ουγκάντα, προκειμένου να καταφέρει να υιοθετήσει την μικρή Ada. Η σχεδιάστρια ήταν λεπτομερής για το πως πήρε την απόφαση και μπήκε στη διαδικασία υιοθεσίας, η οποία ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2020. Πέρσι το καλοκαίρι μπήκε στη λίστα ως υποψήφια θετή μητέρα στην Ουγκάντα, όπου και πρέπει να ζήσει για 12 μήνες προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

χριστίνα κοντοβά

Όπως θα δείτε και παρακάτω, η ζωή της στην αφρικανική χώρα έχει ήδη ξεκινήσει και είναι γεμάτη χρώμα. Η Χριστίνα Κοντοβά έχει την απόλυτη στήριξη του συντρόφου της, Τζώνη Καλημέρη, ο οποίος με ένα σχόλιο τεσσάρων λέξεων κάτω από τη δημοσίευση της σχεδιάστριας έβγαλε όλη του την τρυφερότητα. Επίσης, πολλοί επώνυμοι φίλοι της Χριστίνας Κοντοβά έσπευσαν να την “λούσουν” με σχόλια αγάπης και ενθάρρυνσης.

χριστινα κοντοβα τζωνη καλημερης

Η Χριστίνα Κοντοβά για τη νέα της ζωή στην Ουγκάντα, προκειμένου να υιοθετήσει την μικρή Ada

«Ζω στην Καμπάλα για το κοριτσάκι που κρατώ στην αγκαλιά μου, για την οποία αυτή τη στιγμή είμαι ανάδοχη μητέρα εως ότου την υιοθετήσω. Είναι ένα ταξίδι που έχει ξεκινήσει πριν περίπου ένα χρόνο και είναι το ταξίδι της ζωής μου…. Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς γεννήθηκε η επιθυμία μου να υιοθετήσω και δεν έχει σημασία. Έγινε όμως σκοπός μέσα απο τα ταξίδια μου στην Αφρική με την ActionAid (που δεν έχει καμία σχέση με υιοθεσίες αλλά έτσι ήρθα σε επαφή με την Αφρική και την αγάπησα) και μετά απο μια σειρά γεγονότων τον Φεβρουάριο του 2020 βρέθηκα στα γραφεία της Διεθνούς Κοινωνικής Υπηρεσίας στην Αθήνα για να ξεκινήσω τον φάκελο μου και την διαδικασία αξιολόγησης μου για υιοθεσία. Ο φάκελος έφτασε στην Ουγκάντα το περασμένο καλοκαίρι και μπήκα σε λίστα ως υποψήφια θετή μητέρα. Λίγο καιρό μετά μπήκε στην ζωή μου η Έιντα. Η διαδικασία της αναδοχής στην Ουγκάντα διαρκεί περίπου 12 μήνες κατά τους οποίους θα πρέπει να μένω κυρίως στη χώρα. Αφού συμπληρωθεί ο χρόνος αναδοχής θα προχωρήσω σε επίσημη υιοθεσία. Είναι δύσκολη διαδικασία και ταυτόχρονα μαγική. Χρειάστηκα αποθέματα δύναμης που δεν ήξερα ότι έχω, μου γεννήθηκαν πρωτόγνωρα συναισθήματα, έχω λυγίσει πολλές φορές αλλά έχω αυτή την αγκαλιά! Και τους δικούς μου ανθρώπους που είναι πάντα εκεί… στην άλλη άκρη της γραμμής… Μακριά αλλά πάντα κοντά! Και τους επόμενους μήνες θα ζω στην Ουγκάντα” έγραψε στην ανάρτησή της.. Όπως σημείωσε η Χριστίνα Κοντοβά στην Ουγκάντα αυτή την στιγμή βρίσκονται στην ίδια διαδικασία περίπου 20 οικογένειες Ελλήνων και “σε αυτό τα «ταξίδι», από την αρχή, είναι δίπλα μας ο Τζώνη».

χριστινα κοντοβά

Η Χριστίνα Κοντοβά με την μικρή Ada στην αγκαλιά της

σχολιο καλημερης

Το τρυφερό σχόλιο του συντρόφου της σχεδιάστριας, Τζώνη Καλημέρη

Δείτε τα σχόλια αγάπης που δέχθηκε η Χριστίνα Κοντοβά

σχολια1

Η Χριστίνα Κοντοβά και η νέα της ζωή στην Ουγκάντα

Η σχεδιάστρια από τον περασμένο Νοέμβριο έχει δημοσιεύσει μια σειρά από φωτογραφίες με λεπτομέρειες για τη νέα της ζωή στην Ουγκάντα. Πάρτε μία γεύση από τη διαβίωσή της στην Καμπάλα, τις εξερευνήσεις της αλλά και την εμπειρία της να γίνει νονά της μικρής Χριστίνας.

κοντοβα καμπαλα κοντοβα ουγκαντα κοντοβα ουγκαντα1

Η σχεδιάστρια νιώθει ευγνωμοσύνη για την γνωριμία της με τον πάτερ Αντώνιο. Στις αρχές της διαμονής της στην αφρικανική χώρα έγινε μάρτυρας σε βάφτιση 13 παιδιών και νονά της μικρής Χριστίνας.

κοντοβα βαφτιση1 κοντοβα βαφτιστηρι κοντοβα πατερ αντωνιος wakiso

Οι εξερευνήσεις της στο Εθνικό πάρκο Muschison Falls και το καταφύγιο άγριων ζώων Ziwa Rhino.

κοντοβα ziwa rhino

Διαβάστε περισσότερα:

Χριστίνα Κοντοβά: Μετακίνηση #6 με την πιο στιλάτη ολόσωμη φόρμα

Τζώνη Καλημέρης – Χριστίνα Κοντοβά: Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι τους

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ