Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα οδηγηθεί στο εδώλιο, έπειτα από το βούλευμα που γνωστοποιήθηκε την Τετάρτη (15/12) για το έγκλημα που διέπραξε τον Μάιο στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά.

Ο πιλότος παραδέχτηκε ότι σκότωσε τη σύζυγό του Καρολάιν και κρέμασε το σκυλάκι τους, ενώ προσπάθησε να παραπλανήσει τις Αρχές ότι μπήκαν ληστές στο σπίτι.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής “Το πρωινό“, Κέλλυ Χεινοπώρου επικοινώνησε με τον δικηγόρο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος μετέφερε τα λεγόμενα του πελάτη του μετά το βούλευμα και αποκάλυψε ότι δεν πρόκειται ο πιλότος να προσβάλλει το βούλευμα.

«Επί της ουσίας ήταν αναμενόμενο το βούλευμα. Τον παραπέμπουν σε δίκη τον εντολέα μου με βάση τις αρχικές κατηγορίες. Τώρα αυτό το οποίο μένει επί της ουσίας είναι καθώς δεν θα κάνουμε καμία έφεση, αναμένουμε τον προσδιορισμό της δίκης που θα μείνει σε 4-5 μήνες έτσι κι αλλιώς. Ο εντολέας μου αναφέρει ότι ουδέν κίνητρο υπήρξε, ουδέποτε ήταν προμελετημένο το οποιοδήποτε αδίκημα εις βάρος της γυναίκας του. Ψυχολογικά μιλάμε για έναν άνθρωπο αρκετά καταβεβλημένο, εννοείται μετανιωμένο εξ’ αρχής γι’ αυτό που έχει γίνει. Ο προσανατολισμός του και ο γνώμονάς του σε αυτό το ζήτημα είναι η κόρη του, η οποία προσπαθεί – από τη θέση που είναι τουλάχιστον – εντός της φυλακής και δια μέσου του συνηγόρου του, να προσφέρει τα καλύτερα και ό,τι μπορεί για την εξασφάλιση του μέλλοντός του» δήλωσε ο κ. Παπαιωαννίδης, ο οποίος τόνισε πολλές φορές ότι ο πιλότος είναι μετανιωμένος για όσα έγιναν και ότι σκέφτεται την κόρη του και πως θα την εξασφαλίσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΡΟΛΑΙΝ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ