Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Λίζα Άχαρον, η μακιγιέζ της διάσημης ηθοποιού Γκουίνεθ Πάλτροου, μίλησε για την επαγγελματική της σχέση με την ηθοποιό και αποκάλυψε πολλά μικρά μυστικά. Μάλιστα ανέφερε ότι η 47χρονη ηθοποιός προτιμά το γρήγορο και απλό μακιγιάζ ενώ είναι πολύ χαμηλών τόνων πελάτισσα.

«Δεν της αρέσει να κάθεται πολύ ώρα στην καρέκλα του μακιγιάζ, οπότε πρέπει να είμαι πολύ γρήγορη» εξομολογήθηκε η makeup artist.

Στη φιλοσοφία αυτή της ηθοποιού για ομορφιά χωρίς πολύ κόπο εντάσσονται και οι σπιτικές μάσκες ομορφιάς που φτιάχνει η ίδια και μάλιστα η Λίζα ανέφερε ότι παρατηρεί διαφορά στο πρόσωπο της ηθοποιού όταν έχει κάνει η ίδια κάποια θεραπεία στο σπίτι.

«Πάντα ξεκινώ με τη σωστή ενυδάτωση του δέρματος. Αυτό κάνει όλη τη διαφορά. Μπορείς να καταλάβεις πότε έχει κάνει το δικό της peeling το προηγούμενο βράδυ. Η λάμψη είναι τόσο εμφανής» είπε η Λίζα.

«Συνήθως κάνουμε κάτι φρέσκο και όμορφο ή κάτι με smoky μάτια. Η Γκουίνεθ θέλει όλα να είναι γρήγορα και χωρίς πολύ φασαρία. Όποτε μπορώ να χρησιμοποιήσω βάση σε μορφή κρέμας, το κάνω. Οι κρεμώδης φόρμουλες κάνουν το μακιγιάζ να φαίνεται απλό και φυσικό, για να φαίνεται ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα. Ενυδατώνει το δέρμα και ότι προϊόν και να βάλω μετά, απορροφάται καλύτερα.» ανέφερε η makeup artist.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ