Η Νέα σελήνη στους Διδύμους και ο τρίγωνο της με τον Κρόνο δείχνει πως τα νέα ξεκινήματα, θα έχουν σταθερότητα και μακροημέρευση. Ευνοεί τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς των πρώτων ημερών.

ΚΡΙΟΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ – 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Η Νέα σελήνη ευνοεί εσάς των πρώτων ημερών και φέρνει στη ζωή σας νέα πρόσωπα. Προσέχετε μόνο γιατί λειτουργεί παρασκήνιο. Επίσης μπορείτε να κλείσετε πολύ εποικοδομητικές συμφωνίες αυτή την εβδομάδα. Ένα οικονομικό ρίσκο θα αποβεί προς όφελος σας. Μηνύματα – τηλεφωνήματα αλλά και νέα από το παρελθόν σας δέχεστε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Όμως για συγγενικά σας πρόσωπα αναθεωρείται πολλά. Επανασυνδέσεις και ερωτικές συναντήσεις έρχονται για σας του τρίτου δεκαημέρου. Να είστε προσεχτικοί όμως σε όσα θα ακούσετε.
ΕΡΩΤΑΣ 3 ΥΓΕΙΑ 4 ΧΡΗΜΑ 4 ΚΑΡΙΕΡΑ 4

ΤΑΥΡΟΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – 20 ΜΑΙΟΥ
Ένα νέο οικονομικό ξεκίνημα βοηθά εσάς των πρώτων ημερών. Τα επαγγελματικά ζορίζουν αλλά μπορούν να αποδώσουν. Οι πρωτοβουλίες μέσα σε ομάδες και συλλόγους ανεβάζουν τη φήμη σας. Αποφύγετε όμως την ανταγωνιστική διάθεση. Οικονομικά είναι τα θέματα και για σας του δευτέρου δεκαημέρου. Ξανασκεφτείτε πως θα δράσετε. Αν σας οφείλουν χρήματα ζητήστε τα, γιατί οι μέρες είναι κατάλληλες. Οι συζητήσεις θα είναι πολλές και για σας του τρίτου δεκαημέρου πάνω στα οικονομικά. Κρατήστε όμως μικρό καλάθι. Αποφύγετε αγορές και επενδύσεις.
ΕΡΩΤΑΣ 3 ΥΓΕΙΑ 4 ΧΡΗΜΑ 3 ΚΑΡΙΕΡΑ 4

ΔΙΔΥΜΟΙ 21 ΜΑΙΟΥ – 21 ΙΟΥΝΙΟΥ
Νέα σελήνη για σας των πρώτων ημερών αφού γίνετε στο ζώδιο σας. Και μάλιστα με πολύ καλές προδιαγραφές. Αλλάξτε ότι δε σας αρέσει και οδηγηθείτε σε νέους δρόμους που θα σας ανανεώσουν και θα έχουν μακροημέρευση. Αποφύγετε μόνο επαγγελματικές εντάσεις. Το πρόσφατο ερωτικό παρελθόν επιστρέφει και ζητά μία δεύτερη ευκαιρία από σας του δευτέρου δεκαημέρου. Ερωτικές συναντήσεις και επανασυνδέσεις έχει το μενού και για σας των αρχών του τρίτου δεκαημέρου. Μην εξιδανικεύσετε όμως καταστάσεις αν δε θέλετε να απογοητευτείτε.
ΕΡΩΤΑΣ 3 ΥΓΕΙΑ 4 ΧΡΗΜΑ 4 ΚΑΡΙΕΡΑ 3

ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ 21 – 5 – 1986
ΝΑΟΜΙ ΚΑΜΠΕΛ 22 – 5 – 1970

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ – 22 ΙΟΥΛΙΟΥ
Αντιφατική είναι η Νέα σελήνη για σας των πρώτων ημερών. Από τη μία βοηθά να σταθεροποιηθούν κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες, από την άλλη όμως τα εμπόδια που νοιώθετε πως υπάρχουν σε θέματα φιλοδοξιών σας αναστατώνουν και σας εκνευρίζουν. Προκύπτουν εκπλήξεις από φιλικά πρόσωπα ή μέσα σε ομάδες και συλλόγους. Μυστικές ερωτικές επαφές ή μυστικές οικονομικές συμφωνίες προκύπτουν για σας του δευτέρου δεκαημέρου. Και για σας του τρίτου δεκαημέρου οικονομικά και έρωτας κινούνται με μυστικό τρόπο. Υπάρχουν συναντήσεις αλλά και απογοητεύσεις.
ΕΡΩΤΑΣ 3 ΥΓΕΙΑ 3 ΧΡΗΜΑ 4 ΚΑΡΙΕΡΑ 4

ΛΕΩΝ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ – 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Η κοινωνική ζωή αλλά και η φήμη παίρνει τα πάνω της για σας των πρώτων ημερών. Νέοι άνθρωποι μέσα στο φιλικό σας κύκλο θα εμφανιστούν, με τη Νέα Σελήνη. Μπορείτε να κλείσετε ενδιαφέρουσες συνεργασίες. Μην εμπλέξετε όμως οικονομικά και φιλίες αν δε θέλετε εντάσεις. Φιλικά πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν στη ζωή σας για σας του δευτέρου δεκαημέρου. Ενώ για σας των αρχών του τρίτου δεκαημέρου, μία φιλία τώρα παίρνει ερωτικές διαστάσεις. Αποφύγετε οικονομικές επενδύσεις. Υπάρχουν εξαπατήσεις και μεγάλα λόγια.
ΕΡΩΤΑΣ 3 ΥΓΕΙΑ 4 ΧΡΗΜΑ 3 ΚΑΡΙΕΡΑ 4

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΤΟΥ – 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα με καλές προδιαγραφές, φέρνει η Νέα σελήνη για σας των πρώτων ημερών. Οι εντάσεις όμως με συντρόφους και συνεργάτες συνεχίζουν. Θα προκύψουν όμως και εκπλήξεις που θα σας ενθουσιάσουν. Σχέσεις μέσα στον επαγγελματικό χώρο αναθεωρούνται για σας του δευτέρου δεκαημέρου. Ερωτικές ιστορίες που δημιουργήθηκαν μέσα στον επαγγελματικό χώρο αναζωπυρώνονται για σας των αρχών του τρίτου δεκαημέρου. Όμως υπάρχουν απογοητεύσεις στα ερωτικά αλλά και δόλος σε επαγγελματικές συνεργασίες. Μη στηρίζεστε σε άτομα που μπορεί να σας απογοητεύσουν.
ΕΡΩΤΑΣ 3 ΥΓΕΙΑ 4 ΧΡΗΜΑ 3 ΚΑΡΙΕΡΑ 4

ΖΥΓΟΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Αέρα ανανέωσης φέρνει η Νέα σελήνη για σας των πρώτων ημερών. Σταθερότητα θα παρουσιάσει η ερωτική σας ζωή, θέματα που σχετίζονται με παιδιά και δημιουργικά σχέδια κι αυτό θα αυξήσει την αισιοδοξία σας. Όμως σε εργασιακά ζητήματα προκύπτουν συγκρούσεις που θα πρέπει να αποφύγετε. Ξανά προσδιορίστε τις φιλοδοξίες σας εσείς του δευτέρου δεκαημέρου αλλά και τα συναισθηματικά σας. Ερωτικές συναντήσεις με ανθρώπους που έχετε να δείτε καιρό έχει η εβδομάδα για σας του τρίτου δεκαημέρου. Μην εξιδανικεύετε όμως τις συνθήκες.
ΕΡΩΤΑΣ 4 ΥΓΕΙΑ 3 ΧΡΗΜΑ 3 ΚΑΡΙΕΡΑ 3

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Μπροστά σε ένα νέο οικονομικό ξεκίνημα σας φέρνει η Νέα σελήνη εσάς των πρώτων ημερών. Προκύπτουν νέα δεδομένα σε δάνεια, ασφάλειες , δημόσιους οργανισμούς καθώς και κληρονομιές. Όμως μπορεί για οικονομικούς λόγους να έρθετε σε αντιπαράθεση με αγαπημένα πρόσωπα. Αποφύγετε οικονομικές επενδύσεις, δάνεια και δανεισμούς εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Όμως μπορείτε να εισπράξετε παλιές οφειλές. Βαθύτατα συναισθηματικά αλλά και οικονομικά ζητήματα θα προβληματίσουν εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Επαναπροσδιορίστε και την τσέπη αλλά και τις αξίες σας. Συναισθηματικά θα υπάρχουν απογοητεύσεις.
ΕΡΩΤΑΣ 3 ΥΓΕΙΑ 4 ΧΡΗΜΑ 3 ΚΑΡΙΕΡΑ

ΤΟΞΟΤΗΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Η Νέα σελήνη οδηγεί εσάς των πρώτων ημερών μπροστά σε μία νέα σχέση ή μία νέα συνεργασία με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Η μόνη έριδα για σας θα είναι οι οικογενειακές καταστάσεις και θέματα σπιτιού. Μία απρόσμενη όμως έκπληξη θα σας ενθουσιάσει. Θέματα σχέσεων και συνεργασιών αναθεωρούνται και προβληματίζουν εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Θα υπάρχουν και επανασυνδέσεις. Συναντήσεις με ερωτικούς συντρόφους από το παρελθόν σας θα έχετε και σεις των αρχών του τρίτου δεκαημέρου. Παραμείνετε όμως ρεαλιστές και αναμένετε τις εξελίξεις.
ΕΡΩΤΑΣ 3 ΥΓΕΙΑ 4 ΧΡΗΜΑ 4 ΚΑΡΙΕΡΑ 4

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Νέα ξεκινήματα σε θέματα υγείας εργασίας φέρνει η νέα Σελήνη για σας των πρώτων ημερών. Μπορείτε να εξασφαλίσετε μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Η καθημερινότητα σας είναι πραγματικά ένας άθλος. Οι πρωτοβουλίες θα σας οδηγήσουν σε ρίσκα που θα αποδώσουν. Αλλάζετε σταδιακά γνώμη για τις σχέσεις μέσα στον εργασιακό σας χώρο εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Κρατήστε μικρό καλάθι και σε εργασιακές συζητήσεις και σε εργασιακές συμφωνίες εσείς των αρχών του τρίτου δεκαημέρου. Δώστε χρόνο στις εξελίξεις για να βγάλετε πιο σαφή συμπεράσματα.
ΕΡΩΤΑΣ 3 ΥΓΕΙΑ 4 ΧΡΗΜΑ 3 ΚΑΡΙΕΡΑ 4

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Πολύ ευνοϊκή είναι η νέα σελήνη για σας των πρώτων ημερών. Νέα δημιουργικά σχέδια παίρνουν σάρκα και οστά και μάλιστα σας εξασφαλίζουν μεγαλύτερη σταθερότητα. Θέματα παιδιών έχουν νέα δεδομένα αλλά και ένας έρωτας μπορεί να έχει προοπτικές. Αποφύγετε μόνο την υπερβολή σε θέματα οικονομικών. Μη ξοδεύετε άσκοπα προς χάρη εντυπωσιασμού. Ερωτικές συναντήσεις και επανασυνδέσεις θα έχετε εσείς των αρχών του τρίτου δεκαημέρου. Ένας έρωτας από το παρελθόν επιστρέφει και διεκδικεί μια ακόμη ευκαιρία. Όμως διατηρήστε τις επιφυλάξεις σας.
ΕΡΩΤΑΣ 3 ΥΓΕΙΑ 4 ΧΡΗΜΑ 3 ΚΑΡΙΕΡΑ 4

ΙΧΘΥΣ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – 20 ΜΑΡΤΙΟΥ
Η Νέα σελήνη δημιουργεί νέα ξεκινήματα σε θέματα σπιτιού και οικογενειακών καταστάσεων. Οικογενειακές καταστάσεις και Θέματα σπιτιού και μετακομίσεων σταθεροποιούνται. Μην είστε όμως εριστικοί με τα οικεία σας πρόσωπα αν θέλετε να μη δημιουργήσετε δυσάρεστο κλίμα. Επαναπροσδιορίστε τις σχέσεις με τα οικεία σας πρόσωπα και σεις του δευτέρου δεκαημέρου. Πολλές θα είναι οι συζητήσεις με άτομα της οικογενείας για σας των αρχών του τρίτου δεκαημέρου. Οι εξελίξεις όμως θα σας απογοητεύσουν. Η εξιδανίκευση στης καταστάσεις δε θα ωφελήσουν.
ΕΡΩΤΑΣ 3 ΥΓΕΙΑ 4 ΧΡΗΜΑ 4 ΚΑΡΙΕΡΑ 4

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!