Ο πρώην σύζυγος της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, Μάικλ Λόκγουντ φοβάται ότι η Λίζα Μαρί, μετά την αυτοκτονία του γιου της Μπέντζαμιν Κίου στις 12 Ιουλίου, μπορεί να ξανακυλήσει στα ναρκωτικά και το αλκοόλ και ζητά να της αφαιρεθεί η κύρια επιμέλεια των 11χρονων δίδυμων παιδιών τους, Φίνλυ και Χάρπερ.

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ με τα 4 παιδιά της

Ο Μάικλ Λόκγουντ ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι ζητά την επιμέλεια των παιδιών τους επειδή φοβάται για την ψυχική υγεία της Λίζα Μαρί μετά τον τραγικό χαμό του Μπέντζαμιν αλλά και για την ύπαρξη όπλων μέσα στο σπίτι.

Η Λίζα Μαρί με τις δίδυμες κόρες της Χάρπερ και Φίνλυ

Σύμφωνα με τα έγγραφα που κατατέθηκαν στο δικαστήριο ο Λόκγουντ ανέφερε πως «η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ έχει θέματα νηφαλιότητας, έχει πρόβλημα με την εξάρτηση από ουσίες και το αλκοόλ, διατηρεί τουλάχιστον ένα όπλο στο σπίτι, στο οποίο είχε πρόσβαση ο γιος της και το χρησιμοποίησε για να αφαιρέσει τη ζωή του και το 2017 (η Λίζα Μαρί) κυκλοφορούσε στο σπίτι με ένα όπλο στο χέρι μπροστά στα παιδιά. Για αυτούς τους λόγους είναι πιο επικίνδυνη για την ασφάλεια των παιδιών από ότι εγώ. Υπό τη σκιά μίας τέτοιας τραγωδίας, δεν θα μου έκανε εντύπωση εάν η Λίζα Μαρί ξανακυλούσε στα ναρκωτικά ή στο αλκοόλ, παρά τους ισχυρισμούς της ότι παραμένει καθαρή από εξαρτήσεις τα τελευταία 3 χρόνια».

Ο Έλβις και η Πρισίλα Πρίσλεϊ με την νεογέννητη κόρη τους Λίζα Μαρί

Η Λίζα Μαρί, η μοναχοκόρη του τραγουδιστή Έλβις Πρίσλεϊ και κληρονόμος ολόκληρης της περιουσίας του, είχε καταφέρει να νικήσει την εξάρτησή της από τις οποιούχες ουσίες και τα παυσίπονα και πλέον τα τελευταία 3 χρόνια παραμένει καθαρή.

Ο γιος της Λίζα Μαρί, Μπέντζαμιν Κίου, αυτοκτόνησε στις 12 Ιουλίου μέσα στο σπίτι του στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια με όπλο το οποίο υπήρχε στο σπίτι. Μετά την ανακοίνωση της αυτοκτονίας του, ο εκπρόσωπος τύπου της Λίζα Μαρί ανέφερε ότι «είναι καταρρακωμένη, απαρηγόρητη και εντελώς συντετριμμένη αλλά προσπαθεί να παραμείνει δυνατή για τις 11χρονες κόρες της και την μεγαλύτερη της κόρη, τη Ράιλι. Το λάτρευε αυτό το αγόρι. Ήταν ο έρωτας της ζωής της».

H Λίζα Μαρί με τον γιο της Μπέντζαμιν

 

Ο Έλβις Πρίσλεϊ με την κόρη του Λίζα Μαρί

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ έχει παντρευτεί 4 φορές και έχει συνολικά 4 παιδιά. Είχε παντρευτεί τον τραγουδιστή Ντάνι Κίου το 1988 με τον οποίο έκανε 2 παιδιά, την Ράιλι και τον Μπέντζαμιν. Το ζευγάρι χώρισε το 1994. Την ίδια χρονιά η Λίζα Μαρί παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Μάικλ Τζάκσον με τον ποίο χώρισε 2 χρόνια μετά. Το 2002 παντρεύτηκε τον ηθοποιό Νίκολας Κέιτζ με τον οποίο επίσης χώρισε 2 χρόνια μετά, το 2004. Το 2006 παντρεύτηκε τον Μάικλ Λόκγουντ, με τον οποίο απέκτησε τις δίδυμες κόρες της αλλά χώρισε το 2016 μετά από 10 χρόνια γάμου και από τότε βρίσκονται στα δικαστήρια για τα περιουσιακά ζητήματα και τα θέματα της επιμέλειας των κοριτσιών τους.

 

Η Πρισίλα Πρίσλεϊ με την κόρη της Λίζα Μαρί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ