Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor είδαμε έναν από τους πιο συγκινητικούς αποχωρισμούς, αυτόν του Τζείμς Καφετζή που ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οικειοθελώς και του καλού του φίλου, Νίκου Μπάρτζη. «Ο Νίκος είναι το έπαθλο μου», είπε ο Τζέιμς κατά την αποχώρησή του και λίγο πριν φύγει, οι δύο φίλοι αγκαλιάστηκαν και αντάλλαξαν μπλούζες.

Survivor: Ο Nίκος Μπάρτζης στο νοσοκομείο εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζει με το πόδι του

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», δεν είναι βέβαιο ότι συνεχίζει στο παιχνίδι ο Νίκος Μπάρτζης καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με το πόδι του. Στο χθεσινό συμβούλιο κούτσαινε και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο. Η κατάσταση με το πόδι του έχει επιβαρυνθεί λόγω της κακουχίας και αν συνεχίσει στο Survivor, ίσως χρειαστεί να περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να αναρρώσει. Μένει να δούμε τις εξελίξεις στη μικρή οθόνη.

 

«Ο Νίκος ανακάλυψε πηγαίνοντας στο νοσοκομείο, εκεί βρίσκεται τώρα, ότι το πρόβλημα που έχει στο γόνατο του είναι πολύ μεγαλύτερο, από ότι το διαβεβαίωναν οι γιατροί. Έχει τεράστιο πρόβλημα. Έχει επιδεινωθεί η κατάσταση του με τη συνεχή συμμετοχή του στους αγώνες. Έχει πρόβλημα που μπορεί να του κρατήσει για πολύ μεγάλο διάστημα. Σε περίπτωση που δεν θα μπορεί να σταθεί θα είναι ο επόμενος που θα αποχωρήσει»,  είπε ο Βαγγέλης Περρής.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ