Τρίγωνα, κάλαντα, στο μικρό χωριό και χτυπάει χαρούμενα το καμπαναριό!

Τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου άναψαν στη Βαμβακού και ο πιο γιορτινός μήνας του έτους ξεκίνησε με μια μεγάλη γιορτή και μια μοναδική συναυλία της Μαρίζας Ρίζου στην πλατεία της Βαμβακούς που ενθουσίασε τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες που αψήφησαν τη βροχή και βρέθηκαν κοντά μας. Οι εκδηλώσεις που διοργανώνει η Vamvakou Revival στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης του χωριού με την υποστήριξη του Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) συνεχίζονται και το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να εξερευνήσουν το χριστουγεννιάτικο σκηνικό που έχει στηθεί στο πανέμορφο χωριό του Πάρνωνα!

Θεατρικές παραστάσεις στο βουνό


Τον Δεκέμβριο, σε πρώτο πλάνο θα βρεθεί το Θέατρο, καθώς μοναδικές θεατρικές παραστάσεις περιμένουν τους κατοίκους και τους επισκέπτες του χωριού. Στις 11/12 η αυλαία ανοίγει με την παράσταση «Να σου πω μια ιστορία» του Χόρχε Μπουκάι με την ομάδα «Το Τόπι», στο σχολείο της Βαμβακούς.

Εκπαιδευτικά προγράμματα για τα παιδιά


Τα εκπαιδευτικά προγράμματα συνεχίζονται και τον τελευταίο μήνα του έτους. Στις 11/12, θα μάθουμε πώς στολίζουμε το δάσος με την ομάδα Αλκυόνη και το πρόγραμμα «Φυσικά στολίδια για το έλατο του δάσους».

Περιβαλλοντικές δράσεις στη Φύση


Τι κι αν είναι χειμώνας, τα περιβαλλοντικά προγράμματα και οι δραστηριότητες στη φύση δεν σταματούν, καθώς με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Βουνού, στις 12/12, μέσα από μία πεζοπορία με τον Φορέα Πάρνωνα Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου και Μονεμβασίας, γνωρίζουμε τη χλωρίδα και την πανίδα του βουνού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ