Το βράδυ του Σαββάτου προβλήθηκε στο Open tv, το νέο επεισόδιο του Just the 2 of Us και αίσθηση προκάλεσε η εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμάρα με την παραδοσιακή φουστανέλα και μαλλιά ράστα. Η συγκεκριμένη εμφάνιση δεν άρεσε στους κριτές του show ενώ η Δέσποινα Βανδή ζήτησε από τον γνωστό hair stylist να δείξει περισσότερο σεβασμό στην ελληνική παράδοση, τονίζοντας ότι είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε ό,τι συνδέεται με σύμβολα της παράδοσης όπως είναι η φουστανέλα.

Λίγες ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου του J2US, ο γνωστός κομμωτής μίλησε στην εκπομπή «Έλα Χαμόγελα» για τη λεκτική αντιπαράθεση στην οποία ενεπλάκησαν με τη Δέσποινα Βανδή ενώ εξέφρασε τον προβληματισμό για το μέλλον του στο show. «Δεν μου άρεσε ότι έγινε αυτός ο υπαινιγμός για την παράδοση, ότι δεν υπερασπίζομαι τις ρίζες μου και πάω να κοροϊδέψω! Αυτό νομίζω ότι ήταν λίγο υπερβολικό και η επιτροπή ήταν λίγο αιχμηρή μαζί μου. Ούτε δήλωσα ποτέ τραγουδιστής, το κάνουμε για φιλανθρωπικό σκοπό, να περνάμε ωραία, να διασκεδάζουμε τον κόσμο, να γελάμε. Δεν πήγα ούτε στο X Factor ούτε στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο να δηλώσω τραγουδιστής», δήλωσε οΤρύφωνας Σαμαράς.

https://www.instagram.com/p/B_sdBWclA1L/?igshid=xfyrp3j381wu

Και κατέληξε λέγοντας: «Εντάξει, ωραίο να σου λένε κάποιες παρατηρήσεις αλλά όχι και να σε προσβάλλουν έτσι! Το σκέφτομαι αρκετά! Θέλω να μιλήσω και με την παραγωγή σήμερα και να δω αν θα συνεχίσω».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!