Σάλος ξέσπασε μετά τα τελευταία σχόλια της Αφροδίτης Λατινοπούλου με αφορμή τις φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα με μαγιό. Τα σχόλια ακολούθησε η δημόσια τοποθέτηση της Δανάης Μπάρκα αλλά και η απομάκρυνση της Αφροδίτης Λατινοπούλου από τους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πηγές του κόμματος, η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου, δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της ΝΔ, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές. Μάλιστα, η Δανάη Μπάρκα έκανε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, μετά τη δημόσια τοποθέτηση της στον «αέρα» της εκπομπής της.

«Να ζητήσω συγγνώμη γιατί; Αν είχα απέναντί μου τη Δανάη Μπάρκα θα της έλεγα να ακολουθήσει τις συμβουλές του γιατρού της και να κάνει εξετάσεις. Τώρα, αν μου απαντούσε ότι έχει κάνει εξετάσεις και είναι καλές, που πολύ αμφιβάλλω, μπορούμε να το δούμε, γιατί δεν ξέρω με αυτά τα κιλά πώς μπορεί να είναι καλές. Άλλωστε, όπως δήλωσε και η ίδια, δεν την ενόχλησε η ανάρτησή μου, συνεπώς γιατί να ζητήσω συγγνώμη;», ανέφερε μιλώντας στο Status fm, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την ανάρτησή της για τη Δανάη Μπάρκα με το body shaming σε βάρος της εξαιτίας των κιλών της, λέγοντας ότι δεν θα έπρεπε να προβάλλονται στα media τέτοια πρότυπα.


«Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει ξεσπάσει όλος αυτός ο σάλος επειδή έχω μάθει να μη βαφτίζω το κρέας ψάρι. Δεν ήταν body shaming. Χαίρομαι που έγινε όλο αυτό, γιατί έτσι δόθηκε φωνή σε ανθρώπους που πάσχουν από παχυσαρκία και άνοιξε μια τεράστια συζήτηση για την υγεία», δήλωσε η κ. Λατινοπούλου, στέλνοντας τα περαστικά της στη Δανάη Μπάρκα, η οποία νοσεί με κορωνοϊό.

Από την άλλη η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής της “Χαμογέλα και πάλι” τοποθετήθηκε για τις δηλώσεις της λέγοντας: “Διαφεύγει στην κ. Λατινοπούλου ότι υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα ψυχικής υγείας από το οποίο δεν υποφέρει η Δανάη, αλλά πάρα πολλοί άνθρωποι που έχουν παραπάνω κιλά και δεν έχουν πάει στην παραλία για χρόνια, που αρνούνται να εμφανιστούν στους συντρόφους τους γυμνοί, που υποφέρουν και κλαίνε… Βγήκαν και τοποθετήθηκαν κι είπαν πολύ καλά τα λέει, ποιο είναι το θέμα; Με ποιο δικαίωμα θα πούμε σε κάποιον αν πάει στην παραλία; Έχει χαθεί ο εστιασμός“.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ