Ο Θάνος Αλεξανδρής, συγγραφέας του βιβλίου, υποδέχεται στο pod.gr τους πρωταγωνιστές της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» με εξομολογητική διάθεση.

Πρώτος καλεσμένος ο Βασίλης Μπισμπίκης: «Μ’ αρέσει η νύχτα πιο πολύ απ’ τη μέρα. Αυτή είναι η φιλοσοφία ζωής μου, λαϊκός άνθρωπος είμαι, λαϊκή είναι η βάση μου, σε αυτό τον κόσμο μεγάλωσα. Αυτές οι εμπειρίες είναι που εκμεταλλεύομαι για να κάνω παραστάσεις είτε σαν σκηνοθέτης είτε σαν ηθοποιός, αυτό είναι το υλικό μου», ανέφερε ο ηθοποιός.

Αυτή η νύχτα μένει

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μιλά για το ρόλο του και όσα δε θα δούμε στη σειρά, αποκαλύπτει ποιο είναι το αγαπημένο του τραγούδι, διαβάζει αποσπάσματα από το βιβλίο «Αυτή η νύχτα μένει», και οι δύο άντρες μοιράζονται τις εμπειρίες τους από τη ζωή τους στη νύχτα και εξομολογούνται τα προσωπικά τους βιώματα.

Η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» συνεχίζει να γοητεύει το τηλεοπτικό κοινό σημειώνοντας υψηλά ποσοστά στους πίνακες τηλεθέασης κάθε εβδομάδα.

Μάλιστα, το χθεσινό επεισόδιο βρέθηκε στην πρώτη θέση με 19% στο δυναμικό κοινό, 23,1% στις γυναίκες ηλικίας 18-54 και 20,5% στις γυναίκες 25-44 ετών, ενώ 1.488.000 τηλεθεατές συντονίστηκαν έστω για ένα λεπτό.

Το πρώτο podcast της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» είναι διαθέσιμο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ