Η Άννα Μάσχα, η δυναμική «Διαμάντω» της Νύχτας, το αηδόνι του «Ονείρου», μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» για τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» και το ρόλο της που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Αρχικά, η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση του Στρατή (Βασίλης Μπισμπίκης) με την «Διαμάντω» (Άννα Μάσχα): «Μου αρέσει πάρα πολύ η σχέση της Διαμάντως με τον Στρατή, δεν έχει κάτι το ερωτικό είναι μια στενή σχέση ψυχής. Είναι ο ιδανικός συγγενής που θα ήθελε ο ένας για τον άλλο. Σχεδόν αίμα, αυτή τη σύνδεση που έχεις με το αίμα σου και έχουν την ευχέρεια να πουν ο ένας στον άλλον πολύ σκληρά πράγματα προκειμένου να συνεφέρουν ο ένας τον άλλον. Είναι αληθινοί και ειλικρινείς, σπάνια σχέση».

Η Άννα Μάσχα μίλησε και για τον ρόλο της στη σειρά: «Δυσκολεύτηκα με αυτό το ρόλο. Την εποχή την ξέρω, ήμουν έφηβη τη δεκαετία του ’80. Δεν ήμουν θαμώνας των νυχτερινών κέντρων και η μουσική που άκουγα δεν είχε σχέση με αυτά, ήμουνα «ροκού». Παρόλα αυτά, ξεκινώντας να μελετάω για τη σειρά συνειδητοποίησα ότι όλοι οι Έλληνες τα ξέρουν αυτά. Για να ενσαρκώσω την επαγγελματία τραγουδίστρια έκανα αρκετή έρευνα, ό,τι οπτικοακουστικό υλικό μπόρεσα να βρω για τη δεκαετία του ’80, το είδα. Και ομολογώ ότι τώρα πια στο σπίτι όταν είναι να βάλω λίγη μουσικούλα, λίγο ξενερώνω αν ακούσω κάτι άλλο, για να είμαι στο κλίμα αυτό. Όποτε έχουμε γύρισμα «πίστα» περνάμε πάρα πολύ ωραία και μας «κολλάνε» τα τραγούδια, τα τραγουδάμε για μέρες μετά. Η Διαμάντω, επειδή είναι συνεπής ως προς το στόχο της, που είναι να διατηρήσει την ισορροπία σε αυτό το μαγαζί και σε αυτό τον κόσμο, που είναι και ο κόσμος της και βέβαια περνά μέσα από το αφεντικό που είναι ο Στρατής, θα κάνει τα πάντα για να τον ξεκολλήσει από οτιδήποτε τον βαραίνει και τον κρατά πίσω».

Επιπλέον, η ίδια μίλησε για τα διαμάντια της ζωής της αλλά και για το παιδί της: «Τα δικά μου διαμάντια είναι κυρίως άνθρωποι αγαπημένοι και το διαμάντι του στέμματος είναι το παιδί μου.» «Έχω υπάρξει προστατευτική μάνα αλλά δεν έχω χρόνο, έχει μείνει πολύ μόνο του το παιδί μου χωρίς εμένα, οπότε ξέρει τι σημαίνει να μην είναι κάτω από τη φτερούγα της μαμάς, όχι δε νομίζω ότι είμαι υπερπροστατευτική, αλλά το φυλλοκάρδι μου τρέμει.».

Τι θα δούμε απόψε στις 22:40:

Μετά την τρέλα της προηγούμενης νύχτας η φιλία του Χρήστου και του Στέλιου δοκιμάζεται, καθώς τα πολιτικά συμφέροντα συγκρούονται με αυτά της χωροφυλακής. Η Φωτεινή από την άλλη, αφού ξεσπά στην Εύη, ζητά απελπισμένη τη βοήθειά της. Η εικόνα του απελπισμένου πατέρα της, της ξυπνά μια μνήμη από το παρελθόν και ρίχνει άλλο φως στη Μαρίνα. Η Νίκη αποφασίζει να φανερώσει τα συναισθήματα της στον Στρατή, εκείνος όμως μετά τις νέες του πληροφορίες για τη Ζέτα, φαίνεται να έχει στραμμένο αλλού το ενδιαφέρον του. Καθώς η μέρα φεύγει, Ζέτα και Στρατής συναντιούνται.

Αυτή η νύχτα μένει

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ