Οι τηλεθεατές του Mega παρακολούθησαν το βράδυ της Πέμπτης 17/2/2022 το δεύτερο επεισόδιο της σειράς “Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό” και το twitter το έκανε trend. Mάλιστα, η ερμηνεία του Νικήτα Τσακίρογλου ως Άγιος Αρσένιος έκανε άπαντες να τον χειροκροτήσουν.

Οι ξεριζωμένοι από την Καππαδοκία γιόρτασαν την Κοίμηση της Θεοτόκου μακριά από το χωριό τους, με μια υπαίθρια λειτουργία. Έφτασαν στον Πειραιά στις 14 Σεπτεμβρίου, περιμένοντας να βρουν τη μάνα Ελλάδα που θα τους αγκαλιάσει, συνάντησαν όμως πάρα πολλές δυσκολίες και προβλήματα.

Άγιoς Παΐσιoς

Ο πατέρας του μικρού Αρσενίου, που είναι ο πρόεδρος της κοινότητας, προσπάθησε με την καθοδήγηση του γέροντα Αρσενίου να κρατήσει ισορροπίες και να λύσειτα προβλήματα. Ο Γέροντας Αρσένιος ανέφερε ότι θα πάνε σε ένα νησί και ότι αυτός θα «κοιμηθεί» εκεί σε σαράντα μέρες. Την επόμενη μέρα τους έστειλαν στην Κέρκυρα. Εκεί έμειναν προσωρινά στο κάστρο της πόλης.

Οι χρήστες του twitter ενθουσιάστηκαν με το επεισόδιο αυτό και δεν παρέλειψαν κάνουν τα σχόλιά τους στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Με ποσοστό 33% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 32,8% στο σύνολο του κοινού, η συγκλονιστική σειρά που αφηγείται τη ζωή του σύγχρονου Αγίου κατέκτησε για άλλη μια φορά την κορυφή της τηλεθέασης. Στη ζώνη μετάδοσής της, η διαφορά απέναντι στα προγράμματα του ανταγωνισμού κυμάνθηκε σε εξαιρετικά μεγάλα νούμερα, με 18,2 μονάδες διαφορά στο δυναμικό κοινό 18-54 και 16,1 μονάδες διαφορά στο σύνολο του κοινού.  Σε απόλυτο αριθμό τηλεθεατών, τη σειρά παρακολούθησαν 1.610.519 τηλεθεατές, με την κάλυψη να φτάνει τους 2.318.508 τηλεθεατές. Σε γυναικείο νεανικό κοινό, ο “Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό” κατέγραψε το εντυπωσιακό ποσοστό 47,2%.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪ́ΣΙΟΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ