Αγωγή κατέθεσε ο πρώην διαγωνιζόμενος του “Top Chef” Σωτήρης Βασιλείου, ζητώντας το ποσό των 100.000 ευρώ για ηθική βλάβη από την Acun Medya, η οποία ανήκει στον Ατζούν Ιλίτζαλι.

Ο πρώην παίκτης του show υποστηρίζει ότι έγινε παραποίηση στο μοντάζ κατά την αποχώρησή του, ενώ μάλιστα μίλησε στο “Πρωινό” και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να προβεί σε αγωγή.

Top Chef

Στο επεισόδιο της αποχώρησής του έπρεπε να επιμεληθεί ένα αλμυρό και ένα γλυκό πιάτο και όπως τόνισε στην αλμυρή συνταγή έβαλε μισό κουταλάκι ζάχαρη, ενώ στη γλυκιά του δημιουργία η κάμερα τον κατέγραψε να ρίχνει πάνω από ένα κιλό ζάχαρη στην εν λόγω παρασκευή, ενώ εκείνος είχε βάλει μόνο μισό κουταλάκι του γλυκού. Μάλιστα, τόνισε ότι το εν λόγω πλάνο ήταν από παλαιότερη συνταγή του. Ακόμα, ανέφερε πως στη δική του περίπτωση προβλήθηκε μόνο η αλμυρή παρασκευή.

Σε άλλο σημείο, ο πρώην παίκτης του “Top Chef” διευκρίνισε ότι είχε κάνει ραντεβού με την Acun Medya για να λυθεί το ζήτημα, ωστόσο παρόλο που του είπαν πως δεν τους αντιπροσωπεύει, εκείνον δεν τον καλύπτει επαγγελματικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΤΖΟΥΝ ΙΛΙΤΖΑΛΙ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ