Καλεσμένος του “Πρωινού” βρέθηκε ο Νίκος Κουρής και αναφέρθηκε στο τέλος της σειράς “Άγριες Μέλισσες“, η οποία ολοκληρώνεται μετά από τρεις σεζόν στον ANT1.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος ενσάρκωνε τον Ζάχο Λυκογιάννη, υπογράμμισε ότι θα επέλεθει δικαίωση.«Θα γίνει χαμός. Νομίζω θα υπάρξει δικαίωση με έναν τρόπο, αλλά θα έχουμε πολλές απώλειες ζωών. Ειδικά τα τελευταία πέντε με έξι επεισόδια τα διαβάζαμε και εμείς και λέγαμε… εντάξει! Τα αγαπάμε αυτά τα πρόσωπα. Νομίζω θα γίνει ένα ξεκαθάρισμα», δήλωσε αρχικά.

Άγριες Μέλισσες

Στη συνέχεια ο ηθοποιός της σειράς “Άγριες Μέλισσες” υπογράμμισε: «Νομίζω ότι το καλό θα θριαμβεύσει. Θα ευχαριστηθούμε. Δεν ξέρω αν θα ευτυχίσουν οι ήρωες αλλά μια δικαίωση θα υπάρξει. Δεν μπορώ να πω τίποτα. Μου έχουν απαγορεύσει και νομίζω πως ούτε ο κόσμος θέλει να ξέρει. Τα γυρίσματα ολοκληρώνονται νομίζω σε τρεις εβδομάδες. Οι “Μέλισσες” είναι μια ιστορία για όλους και έγινε κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί. Είχαμε να δούμε πολλά χρόνια τέτοια ποιότητα. Πλέον όλα τα κανάλια σκέφτονται αλλιώς τη μυθοπλασία».

Ακόμα, ο Νίκος Κουρής αναφέρθηκε στον γιο του και στην παράσταση που θα σκηνοθετήσει, αλλά και θα παίξει, με τίτλο “Μοναχική Δύση”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ