Ο Λευτέρης Χαρίτος υπογράφει σκηνοθετικά τις «Άγριες Μέλισσες» και βρέθηκε στο «Πρωινό», παραχωρώντας μια τηλεοπτική συνέντευξη με ενδιαφέρον.

Η σειρά οδεύει προς το τέλος της για τη φετινή χρονιά κι έτσι μίλησε για το φινάλε και έδωσε μια γεύση όσων θα δούμε: «Το φινάλε είναι γύρω από τον Δούκα. Είναι ο βασικός μας κακός και ένα μεγάλο μέρος του φινάλε θα είναι γύρω από εκείνον» και μίλησε μίλησε για το τέλος του Βόσκαρη, τονίζοντας ότι «θα δικαιωθούν ήρωες και τηλεθεατές».

Οι «Άγριες Μέλισσες» στον τρίτο κύκλο

Λευτέρης Χαρίτος Άγριες Μέλισσες 2

Ο Λευτέρης Χαρίστος αναφέρθηκε στην τρίτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς, η οποία θα έχει και πολιτικό χαρακτήρα, αλλά και αναφορά στην επταετία της Χούντας: «Θα μπούμε σε αυτήν την λίγο σκοτεινή πλευρά της ελληνικής ιστορίας, και νομίζω ότι σε δραματική σειρά δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Είναι μοναδική ευκαιρία να μιλήσουμε γι’ αυτά τα χρόνια γιατί ο καθένας τα έχει στο μυαλό του με κάποιο τρόπο. Εγώ γεννήθηκα μέσα στην επταετία της Χούντας. Θυμάμαι μια μέρα που η μητέρα μου με πήγε μια βόλτα και ήρθαν τα τανκς. Δεν θα το ξεχάσω, ήμουν τεσσάρων χρόνων. Είναι σημαντικό να μιλήσουμε γι’ αυτήν την εποχή και σε αυτήν τη σειρά. Έχει ενδιαφέρον».

Όσον αφορά στους ηθοποιούς που θα συνεχίσουν και σε όσους θα αποχωρήσουν, ο σκηνοθέτης της σειράς του ΑΝΤ1 δεν θέλησε να πει ονόματα, αλλά ξεκαθάρισε ότι «κάποιοι ρόλοι θα ολοκληρωθούν και κάποιοι θα συνεχίσουν», ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε ότι «συνεχίζει αρκετό κομμάτι του cast». Παράλληλα, δεν δίστασε να πει ότι έχουν ξεκινήσει τα δοκιμαστικά για τον τρίτο κύκλο.

Ακόμη, ο Λευτέρης Χαρίτος υπογράμμισε ότι «οι Μέλισσες δεν θα είναι κουραστικές του χρόνου και θα έχουν ενδιαφέρον. Θα κρατήσουν τη συνταγή που κρατάει τον κόσμο», και εξέφρασε την πίστη του ότι το κοινό θα τους ακολουθήσει και στη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ