Ο Λεωνίδας Κακούρης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Breakfast@star” και μίλησε για το φινάλε της σειράς «Άγριες Μέλισσες», κάνοντας ένα μικρό spoiler. Ωστόσο, ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στο «Νησί 2», και αναφέρθηκε στον ήρωά του.

Ο ηθοποιός πραγματοποιεί περιοδεία με την παράσταση «Μεγάλη Πλεκτάνη» και όπως τόνισε, αρχικά, είναι κάτι που είχε ανάγκη να κάνει καλλιτεχνικά. «Μου είχε λείψει η κωμωδία. Η περιοδεία έχει οργανωθεί σωστά και θα είναι ωραία, το περιμένουμε με χαρά να δούμε ξανά τον κόσμο», σημείωσε.

Άγριες Μέλισσες

Ο Λεωνίδας Κακούρης αναφέρθηκε στο τέλος της σειράς «Άγριες Μέλισσες», μετά από τρεις σεζόν στον αέρα του ANT1, λέγοντας: «Είμαι συγκινημένος. Είναι ένας ωραίος κύκλος που κλείνει, και κλείνει την ώρα που πρέπει. Μας έχει αφήσει όλους πιο πλούσιος και με πολύ ωραίες αναμνήσεις και σίγουρα ωραίες στιγμές τηλεόρασης».

Ωστοσο, η Μαρία Κοκολάκη τον ρώτησε για το τέλος του ήρωά του, Δούκα, και ο δημοφιλής ηθοποιός τόνισε: «Είχα σκεφτεί το τέλος του Δούκα. Δεν είναι το τέλος που διάβασα. Το τέλος που διάβασα είναι πιο ωραίο από το δικό μου τέλοςΜε τον Δούκα δεν έχω καμία σχέση. Ο κόσμος όμως με έχει ταυτίσει, δικαίως. Παιδί μου είναι άλλωστε». Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του μίλησε για τη συμμετοχή του στο «Νησί 2» και αναφέρθηκε στον ρόλο που θα ενσαρκώσει και μάλιστα τον χαρακτήρισε ως «κακό».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ