Ο καινούργιος κύκλος της σειράς “Άγριες Μέλισσες” είναι προ των πυλών και η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αναφέρθηκαν στο επικείμενο comeback της σειράς του ANT1.

Οι δύο ηθοποιοί, λοιπόν, μίλησαν για τον τρίτο κύκλο με τον τηλεοπτικό Λάμπρο να δηλώνει: «Θεωρώ ότι τα επεισόδια που γυρνάμε και έχω διαβάσει είναι από τα καλύτερα, αν όχι τα καλύτερα, κι από τις δύο προηγούμενες σεζόν. Αλλάζει όλο το ύφος, μπαίνουν καινούργιοι χαρακτήρες κι η πλοκή γίνεται πολλή δυνατή».

Η Μαρία Κίτσου με τη σειρά της έκανε λόγο για την σκοτεινή περίοδο της χούντας, στην οποία οι ήρωες της σειράς θα έρθουν αντιμέτωποι με νέα και σκληρά γεγονότα. «Η σειρά αποκτά πιο σκοτεινό χαρακτήρα. Η απειλή πια είναι πραγματική. Δεν είναι μια βεντέτα ή ένα έγκλημα. Είναι κάτι τεράστιο», ενώ κι οι δυο ηθοποιοί άφησαν να εννοηθεί πως θα έχει ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο οι ήρωες θα χειριστούν την κατάσταση.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος υπογράμμισε ότι υπάρχει ιστορικός που εργάζεται για τη σειρά, καθώς η περίοδος της επταετίας θέλει προσοχή στο πώς θα αποδοθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ