Αιμιλία Υψηλάντη: Όλα όσα είπε για την δραματική συνέχεια της σειράς Famagusta

Η Αιμιλία Υψηλάντη έδωσε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό MyTV και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εξέλιξη της σειράς σε σχέση με τον Μάικλ

Θα δούμε την αδελφή της Σοφίας, τη Μαίρη, να ομολογεί στον Μάικλ ότι είναι υιοθετημένος. Πώς θα αντιδράσει;

Ναι, από εκεί τα πράγματα θα πάρουν έναν δρόμο και θα φέρουν σε δύσκολη θέση τη Σοφία. Η υιοθεσία του Μάικλ είναι ένα μυστικό που δεν ήθελε να βγει ποτέ στην επιφάνεια.

Αιμιλία Υψηλάντη: Όλα όσα είπε για την δραματική συνέχεια της σειράς Famagusta
Αιμιλία Υψηλάντη: Όλα όσα είπε για την δραματική συνέχεια της σειράς Famagusta

Η Σοφία θα προσπαθήσει να εμποδίσει τον Μάικλ να μάθει όλη την αλήθεια;

Η Σοφία είναι μια γυναίκα που έχει μια ιδεοληψία και μια εμμονή. Δεν μπορώ να την κατηγορήσω γι’ αυτό, γιατί έζησε μαζί με τον γιο της 50 χρόνια. Όλη της η ζωή είναι δεμένη με αυτό το παιδί. Εκτός από την αδελφή της, που μένει μακριά, στην Αθήνα, έχει μόνο τον Μάικλ. Πρέπει να κατανοήσουμε ότι είναι μια γυναίκα η οποία έχασε τον άντρα της και είναι μόνη με αυτό το παιδί. Καμιά φορά, ξέρετε, υιοθετώντας ένα πλάσμα, μπορεί να πέσεις επάνω του από αγάπη. Η Σοφία έχει ένα δέσιμο με τον γιο της πάρα πολύ έντονο και δεν θα ήθελε με τίποτα αυτή η σχέση να έχει την παραμικρή διαταραχή.

Τι φοβάται περισσότερο;

Προφανώς, δεν ξέρει τι φοβάται, γιατί δεν μπορεί να φανταστεί τι θα συμβεί. Δεν θέλει καν να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Οι γονείς, γενικά, σε σχέση με τα παιδιά τους, δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν κατάματα την πραγματικότητα. Δεν αντέχει ούτε στη σκέψη ότι μπορεί ο γιος της να την απορρίψει. Ζει σε μια συγκεκριμένη κατάσταση που δεν σκέφτεται καθόλου τις συνέπειες. Απλώς φοβάται.

Μετά την αποκάλυψη, θα έρθει αντιμέτωπη με αυτόν τον φόβο; Θα της ζητήσει εξηγήσεις ο Μάικλ;

Ναι, η Σοφία θα έρθει σε πολύ δύσκολη θέση. Το πρώτο θέμα που αντιμετωπίζει είναι ο τρόμος μπροστά στην αλήθεια. Δεν θέλει με τίποτα να βρεθεί αντιμέτωπη με αυτό το πρόβλημα.

Τι συνέπειες θα έχει αυτή η αποκάλυψη στη ζωή της Σοφίας;

Ο Μάικλ είναι ήδη 50 ετών. Όταν θα καταλάβει ότι ζούσε μια ζωή με ένα ψέμα, η ζωή του θα διαταραχθεί. Πρώτα, πρέπει να δούμε τι συνέπειες θα έχει αυτή η αποκάλυψη για τον ίδιο τον ήρωα και ύστερα για τη μητέρα του. Ο Μάικλ θα βρεθεί σε μία πολύ δεινή θέση, θα τα έχει χαμένα. Από τη δική του ψυχολογική κατάσταση θα εξαρτηθεί και η σχέση του με τη μητέρα του, η οποία δεν του έχει πει την αλήθεια.

Διαβάστε τη συνέχεια της συνέντευξης και διαβάστε spoiler για όλα τα σίριαλ στο MyTV που κυκλοφορεί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ FAMAGUSTA,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ