Καλεσμένος σήμερα στο «Πάμε Δανάη!», ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε για το σημερινό φινάλε του «Maestro» αλλά και για το «άκομψο», όπως το χαρακτήρισε, σχόλιο που έκανε για τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Με αφορμή την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της 2ης σεζόν του «Maestro», σήμερα το βράδυ στις 22.40 στο MEGA, ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε στο πλατό του «Πάμε Δανάη» για να… αποκαλύψει όσα μπορεί για το μεγάλο φινάλε της σειράς.

«Υπάρχει μια πολύ μεγάλη ανατροπή στο φινάλε του επεισοδίου, η οποία είναι τόσο δυνατή που οι δικές μου ανατροπές έρχονται το… φθινόπωρο», είπε χαρακτηριστικά, ενώ κάνοντας τη σύγκριση ανάμεσα στο χαρακτήρα του ήρωά του και τον δικό του, αποκάλυψε:

Αντίνοος Αλμπάνης
O Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε για το χαρακτήρα του Μιχάλη τον οποίο υποδύεται στο «Maestro».

«Νομίζω ότι περισσότερο υπερισχύει η λογική σε μένα. Υπάρχουν και φορές που το συναίσθημά μου έρχεται και καπελώνει το υπόλοιπο αλλά περισσότερο είμαι προς τη λογική. Σε κάποια πράγματα κάνω λίγο και τα στραβά μάτια, γιατί αντιλαμβάνομαι ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν αδυναμίες και χρειάζονται δεύτερη και τρίτη ανάγνωση».

Και παραδέχθηκε: «Είμαι από τους ανθρώπους που αν υπάρχει μια πιθανότητα να συμβεί το χειρότερο δυνατό σενάριο, αυτό θα σκεφτώ πρώτα. Θέλω να είμαι προετοιμασμένος για το χειρότερο», εξομολογείται ο ηθοποιός.

Δείτε τα όσα είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης για το «Maestro», τον ήρωα που υποδύεται και τον προσωπικό του χαρακτήρα:

Ο Αντίνοος Αλμπάνης έκανε και την αυτοκριτική του: «Δεν με φιλτράρω πολύ, το θυμικό των ανθρώπων δεν είναι καλός σύμβουλος και επειδή συμβαίνουν συνεχώς πράγματα που μας εξωθούν στα άκρα, πρέπει να είμαστε πιο ψύχραιμοι και να μην επιτρέπουμε σε αυτό που συμβαίνει εκείνη την ώρα να οδηγεί την σκέψη και την έκφρασή μας. Κάνω λάθη, μπορεί να είμαι άγαρμπος αλλά προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν πιο δίκαιος γίνεται».

Και σε αυτό το πλαίσιο, απάντησε και για το πρόσφατο σχόλιο που έκανε… περί χάμπουργκερ και μπομπότας για τη Ζήνα Κουτσελίνη:

Ο Αντίνοος Αλμπάνης συχνά τοποθετείται μέσω των προσωπικών του λογαριασμών σε Instagram και X πάνω σε θέματα της επικαιρότητας.

«Αυτό που γίνεται αυτήν τη στιγμή με τις γυναίκες στη χώρα μας είναι κάτι το οποίο δε θα φανταζόμουν ποτέ, (…) είναι κάτι που θα πρέπει να μας προβληματίζει βαθιά. Οι άνθρωποι οι οποίοι εκτιθέμεθα στα ΜΜΕ έχουμε μια τεράστια ευθύνη για αυτά που λέμε».

Και τόνισε: «Ας σκύψουμε πάνω από το πραγματικό πρόβλημα που υπάρχει αυτήν την στιγμή, δεν έχουν καμία αξία οι δικές μου γνώμες και δε θα επηρεάσουν και κανέναν. Το πρόβλημά μας είναι άλλο και είναι αλλού. Προφανώς και ήταν ένα άκομψο σχόλιο. Ας κριθώ, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας αυτήν την στιγμή».

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης στο οποίο ο Αντίνοος Αλμπάνης απαντά για τη Ζήνα Κουτσελίνη:

Photos: Instagram/antinoosalmpanis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΑΛΜΠΑΝΗΣ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ