Την ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ της Σοφίας Πολυζωγοπούλου και του συνεργάτη του Απόστολου Λύτρα, στην οποία αναφέρεται και το όνομά του, θεώρησε προσβλητική ο Αλέξης Κούγιας.

Μπορεί τις τελευταίες μέρες στο επίκεντρο της επικαιρότητας να βρίσκεται ένας άλλος ποινικολόγος, ο Απόστολος Λύτρας, παρ’ όλ’ αυτά, το όνομα του Αλέξη Κούγια «παίζει» αρκετά στα σχετικά ρεπορτάζ.

Η αρχική του τοποθέτηση για τη βίαιη επίθεση του συναδέλφου του στη σύζυγό του προκάλεσε ποικίλα σχόλια και, όπως φαίνεται, δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από την ίδια τη Σοφία Πολυζωγοπούλου, η οποία φέρεται να ανέφερε στη γραπτή συνομιλία μέσω μηνυμάτων που είχε με συνεργάτη του Απόστολου Λύτρα τη φράση: «πες του να ηρεμήσει γιατί έμαθα ότι μιλάει με τον Κούγια και λένε παπ…ές».

αλέξης κούγιας
Ο Αλέξης Κούγιας πήρε θέση για το βίαιο ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον Απόστολο Λύτρα και πλέον ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να καταθέσει μήνυση εναντίον της.

Με αφορμή το συγκεκριμένο χαρακτηρισμό, αλλά και όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό» εναντίον του, ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε σήμερα μέσω του δικηγορικού του γραφείου νέα ανακοίνωση, στην οποία κοινοποιεί την πρόθεσή του να καταθέσει μήνυση και αγωγή εναντίον της Πολυζωγοπούλου. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο επικεφαλής του γραφείου μας πληροφορήθηκε από τα ΜΜΕ το περιεχόμενο ανταλλαγέντων μηνυμάτων της φερόμενης ως θύματος βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και φερόμενης ως τρομοκρατημένης συζύγου του συναδέλφου μας Αποστόλου Λύτρα.

Σε ένα εκ των μηνυμάτων η φερόμενη ως βαριά τραυματισμένη και φερόμενη ως τρομοκρατημένη κα Πολυζωγοπούλου αποστέλλει ένα μήνυμα στον συνεργάτη του Αποστόλου Λύτρα, με το οποίο όχι μόνο συκοφαντεί τον κύριο Κούγια, αλλά κυρίως αναδεικνύει το ποιας ποιότητος προσωπικότητα είναι και ότι μόνο τρομοκρατημένη δεν είναι.

Το μήνυμα αυτό έχει το εξής περιεχόμενο: «πες του να ηρεμήσει γιατί έμαθα ότι μιλάει με τον Κούγια και λένε παπ…ές».

Το συγκεκριμένο μήνυμα θίγει την τιμή και την υπόληψη του κου Αλεξίου Κούγια τόσο ως ανθρώπου, όσο και ως Δικηγόρου και το περιεχόμενο του είναι παντελώς ψευδές και συκοφαντικό.

Επειδή ο κ. Κούγιας ευρίσκεται ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Καρπενησίου σε υπόθεση ανθρωποκτονίας και βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, εμείς οι συνεργάτες του έχουμε λάβει εντολή να αποστείλουμε σήμερα εξώδικη – διαμαρτυρία – πρόσκληση – δήλωση στη Σοφία Πολυζωγοπούλου και ακολούθως να καταθέσουμε μήνυση και αγωγή εις βάρος της.

Επίσης, έχουμε λάβει εντολή από τον κο Κούγια να λάβουμε αντίγραφα των εκπομπών του παρουσιαστή Γεωργίου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 χθες και σήμερα και να αξιολογήσουμε εάν τα όσα αυτός ανέφερε για την προσωπικότητα του κου Αλεξίου Κούγια συνιστούν το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφημήσεως και από πλευράς αστικού δικαίου προσβολή της προσωπικότητος, ώστε, εάν συντρέχουν οι νόμιμες προϋποθέσεις, να προσφύγει ο κ. Κούγιας κατά του Γεωργίου Λιάγκα ενώπιον των ποινικών και πολιτικών Δικαστηρίων.

Αθήνα, 20/6/2024

Με εκτίμηση και Σεβασμό»

Δείτε το απόσπασμα από τη «Super Κατερίνα» όπου γίνεται αναφορά στην ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:

Photos: Papadakis Press

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ