Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης που έδωσε ο Αλέξης Παππάς προβλήθηκε μέσα από το «Love it» και ο πρώην παίκτης του Survivor ήταν για ακόμη μια φορά αποκαλυπτικός.

Για αρχή, ανέφερε ότι όλοι οι νέοι παίκτες μετέφεραν την αίσθηση που είχε ο κόσμος για τους ήδη συμμετέχοντες, ενώ για τον Γιώργο Ταβλαδάκη είπε ότι ανέφερε στον Τζέιμς, τον Νίκο και την Άννα Μαρία Βέλλη οτι ήταν οι πιο μισητοί παίκτες αλλά «σε ότι αφορά εκείνον ως τηλεθεατή».

Όσον αφορά στον Σάκη και τη Μαριαλένα, δήλωσε: «Ο Σάκης την ομόρφυνε. Ήταν πολύ άγρια η Μαριαλένα στην αρχή. Πάντως εγώ βλέπω δύο παιδιά τα οποία είναι πάρα πολύ καλά και γουστάρουν που περνάνε καλά και το δείχνουν σε όλους. Έβαλα το χεράκι μου να έρθουν κοντά. Μίλησα και στους δυο τους όταν βλέπω ότι η Μαριαλένα νιώθει καλά δεν μπορώ να μην της θυμίσω ότι ο λόγος που νιώθει καλά είναι γιατί ήρθε ο Σάκης. Δεν ξέρω αν θα έχουμε γάμο. Ο κουμπάρος παίρνει εντολές και θα είμαι ο τρίτος που θα το μάθει».

Αλέξης Παππάς Survivor 2

Σε άλλο σημείο, ανέφερε: «Ο κυνηγός είναι ο περισσότερος καψούρης! Ο Σάκης έχει πει στο παρελθόν ότι πήγε για να βοηθήσει την Μαριαλένα. Εγώ κρατάω μικρό καλάθι. Μου μοιάζει ότι έχει έναν άσσο στο παιχνίδι. Είναι παίκτες του τελικού… Η Μαριαλένα μου είπε για τον Γιώργο Λιβάνη ότι είναι μια ιστορία που χρονικά δεν έχει σχέση με τον Σάκη Κατσούλη… Είχε αφήσει να εννοηθεί ότι είχε γίνει και πρόταση γάμου από τον Σάκη… Έρχεται μέσα στο Survivor, στις πιο άγριες συνθήκες. Ήταν ύαινα η Μαριαλένα και μόλις μπήκε ο Σάκης μέσα σε τρεις ημέρες έγινε κούκλα, έχει ομορφύνει 100%. Δεν μπορώ να βασιστώ σε μια σχέση ενός μήνα με τον Γιώργο Λιβάνη. Βλέπω ότι η επιρροή που έχει ο Σάκης πάνω της δεν έχει σχέση προφανώς με την επιρροή που έχει οποιοσδήποτε άλλος».

Ο Αλέξης Παππάς για τη σχέση του με την Αλέσια

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στη σχέση του με την Αλέσια και τον γάμο που σχεδίαζαν να κάνουν: «Υπάρχει ακόμη σχέση μετά από τόσο καιρό; εγώ είχα πει σε αυτήν την κοπέλα ότι εντάξει μέχρι 25 Μαρτίου θα είμαι πίσω. Ε όχι εντάξει είπαμε, δεν θα παντρευόμουν. Φαντάζεσαι να έφευγα από το Survivor στις 20 και 25 να παντρευόμουν; Έχουμε βρεθεί μόνο μια φορά. Είχαμε έρθει πολύ κοντά από απόσταση. Έχουμε αφήσει στα μισά μια ιστορία. Είναι από τα πράγματα που σου συμβαίνουν για μια φορά. Είναι αυτό το κεραυνοβόλο που λες τι έγινε τώρα;”».

Ακόμη, ο Αλέξης Παππάς απάντησε στην αιχμηρή ανάρτηση της Γιουλίκας Σκαφίδα, που είχε αναφέρει για εκείνον ότι «πέρασε και δεν ακούμπησε από τους ηθοποιούς».
«Επειδή ο καθένας μπορεί να κάθεται στην τουαλέτα του εκείνη τη στιγμή, να του περνάνε σκέψεις και να λέει “Ας γράψω κι ένα μήνυμα, ας κάνω κι ένα comment”, δεν μπορώ να μπω στην ψυχοσύνθεση του καθενός και να βγάλω το πόρισμα για το κάθε comment που έκανε».

Όσο για τον Ανδρέα Γεωργίου και το unfollow που του έκανε στο instagram, δήλωσε: «Με έκανε unfollow; Με τον Ανδρέα είχαμε μια σχέση επαγγελματική, η οποία κάποια στιγμή έληξε. Δεν είχαμε αναπτύξει προσωπικές σχέσεις ποτέ».

Διαβάστε επίσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ