Σε κινητικότητα οι τηλεοπτικοί σταθμοί το τελευταίο διάστημα, με τονωτικές ενέσεις σε εκπομπές αλλά και μεταγραφές-έκπληξη! Η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία, παρουσιάζει την εκπομπή του Open “Ποιος είναι πρωινιάτικα” αναμένεται να βρεθεί ξανά τη νέα σεζόν στην εν λόγω εκπομπή!

Στο “Happy Day” ανέφεραν ότι θα υπάρξουν αλλαγές στη σύσταση της ομάδας που την πλαισιώνει, ενώ αναφέρθηκε ότι η εργατικότητά της είναι μεγάλη. Αν και τα ποσοστά τηλεθέασης δεν ήταν τα προσδοκώμενα στην αρχή της σεζόν, λόγω και του μεγάλου ανταγωνισμού, σιγά-σιγά η εκπομπή βρήκε ρυθμό και σημείωσε σταδιακά ανοδική πορεία!

Ακόμα, ο Άκης Παυλόπουλος αποφάσισε να αποχωρήσει από το Open, όπου παρουσιάζει την εκπομπή “Ώρα Ελλάδος” με την Ευλαμπία Ρέβη, και μάλιστα θα μεταφερθεί στη νέα ενημερωτική πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ, ζώνη όπου μέχρι τώρα παρουσιάζουν ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου!

Ωστόσο, αποφασίστηκαν αλλαγές στον σταθμό, και όπως αναφέρθηκε στο “Happy Day”, ο Άκης Παυλόπουλος θα βρεθεί δίπλα στον Δημήτρη Οικονόμου ενώ η Μαρία Αναστασοπούλου θα αναλάβει κάτι καινούργιο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ