Ο Τζόνι Ντεπ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ως Βασιλιάς Λουδοβίκος XV και η ταινία «La Favorite» είναι σε σκηνοθεσία της Γαλλιδας σκηνοθέτη, Maïwenn, και αφηγείται την ιστορία μιας από τις ερωμένες του Βασιλιά της Γαλλίας, της Jeanne du Barry. Αν και γεννήθηκε στη φτώχεια, χρησιμοποίησε την ευφυΐα της για να γίνει η αγαπημένη του Λουδοβίκου.

Επιπλέον, για να σκηνοθετήσει την ταινία, η Maïwenn θα παίξει την Jeanne du Barry στο πλευρό του Ντεπ. Στην ταινία θα πρωταγωνιστήσουν επίσης οι Benjamin Lavernhe, Pierre Richard, Melvil Poupaud, Noémie Lvovsky, Pascal Greggory και India Hair. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις γαλλικές αίθουσες μέσα στο 2023.

Τζόνι Ντεπ

Ο Τζόνι Ντεπ δεν έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινία εδώ και τρία χρόνια. Η ανακοίνωση έρχεται μετά τη νίκη της δίκης για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ. Μετά τη νίκη, ο Ντεπ είπε ότι η κριτική επιτροπή του «έδωσε πίσω τη ζωή» και «τα καλύτερα έρχονται».

Πρόσφατα ο Τζόνι Ντεπ εξασφάλισε άλλο ένα συμβόλαιο με τον οίκο Dior. Η εταιρεία μόδας μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο του ηθοποιού, αποκαλύπτοντας τη νέα συμφωνία με τον καλλιτέχνη. Σύμφωνα με το TMZ, πρόκειται για ένα πολυετές συμβόλαιο με επταψήφιο ποσό αμοιβής.

Ο Ντεπ, ο οποίος πούλησε πρόσφατα τη συλλογή έργων τέχνης του, υπέγραψε με τον Dior το 2015 ως το πρόσωπο της κολόνιας «Sauvage» και ενώ σταμάτησαν να προβάλλουν το διαφημιστικό μετά την πρώτη καταγγελία της Χερντ, δεν τον απομάκρυναν από ambassador, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Τζόνι Ντεπ: Το αινιγματικό post του μετά τη δικαίωση του στο δικαστήριο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ