Η Αναστασία Παντούση ήταν καλεσμένη σήμερα της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για το ρόλο της στο «Ναυάγιο», αλλά και για τη σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση.

Το «Ναυάγιο», που βλέπουμε φέτος στο MEGA, είναι μια δυνατή ιστορία, που έχει δώσει στην Ανασασία Παντούση την ευκαιρία να δείξει για άλλη μια φορά το ταλέντο της. Στο ρόλο της Ειρήνης, μιας γυναίκας που έχασε τα πάντα την τραγική νύχτα που το πλοίο «Φοίνιξ» βυθίστηκε και έδωσε μάχη για να σταθεί ξανά στα πόδια της, η ηθοποιός έχει χτίσει ένα χαρακτήρα για τον οποίο μίλησε με πολύ αγάπη σήμερα στην «Ελένη».

Αναστασία Παντούση
Η Αναστασία Παντούση πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά «Ναυάγιο» του MEGA.

«Προσπαθώ να το καταλάβω αυτό το κορίτσι», είπε χαρακτηριστικά η Παντούση. «Με όλα αυτά που συμβαίνουν έχει δεθεί πάρα πολύ με τον Ορφέα, αυτό την κρατάει μέσα στο σπίτι του Ιπποκράτη, νιώθει την ευγνωμοσύνη του Ιπποκράτη, βαθιά ευγνωμοσύνη. Έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, αλλά δεν έχει βρει τη δύναμη ακόμα. Δε νομίζω πως η Ειρήνη πραγματικά έχει συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει, πού βρίσκεται, έχει συμβιβαστεί με το γεγονός ότι είναι σε ένα σπίτι και ένας άνθρωπος την φροντίζει. Μου λείπει εμένα η δυναμική γυναίκα, που θέλει να πάρει τη ζωή στα χέρια της».

Αποκάλυψε, δε, ότι θα δει τον Ιπποκράτη να χτυπά τον γιο του, τον Ορέστη, με τον οποίο η Ειρήνη έχει ένα ξεχωριστό δέσιμο, και αυτό θα την ταρακουνήσει αρκετά. Τόνισε όμως: «Δε θα φύγει τόσο εύκολα από αυτό το σπίτι χωρίς το παιδί, γιατί νιώθει ότι δεν είναι καλά με τον πατέρα του».

Βέβαια, η κουβέντα της με την Ελένη Μενεγάκη δεν περιορίστηκε μόνο στα τηλεοπτικά της, αλλά επεκτάθηκε και στην προσωπική της ζωή και στη σχέση που διατηρεί τα τελευταία χρόνια με το συνάδελφό της ηθοποιό Ιωάννη Παπαζήση.

Στο πώς βρίσκουν ισορροπίες μεταξύ τους τη στιγμή που κάνουν το ίδιο επάγγλελμα, η Παντούση απάντησε: «Υπάρχουν στιγμές που μ’ αρέσει που έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο που είναι της δουλειάς, που είναι αυτός που είναι. Μόνη μου θα μπορούσα να είχα πελαγώσει, να μη με καταλαβαίνει κανείς».

Από τις κοινές διακοπές της Αναστασία Παντούση και του Ιωάννη Παπαζήση στη Νορμανδία. (Photo επάνω: instagram/anastasia_padousi_official, Photo κάτω: instagram/papazisisioannis)

Όταν, δε, η παρουσιάστρια τη ρώτησε αν υπάρχει άνταγωνισμός μεταξύ δύο ηθοποιών, ακόμη και αν βρίσκονται σε σχέση, είπε: «Πιστεύω ότι υπάρχει ανταγωνισμός, είναι της δουλειάς μας. Δεν είναι πάντα κακό, έχει να κάνει και με τον ίδιο σου τον εαυτό».

Τέλος, αναφορικά με το πώς διαχειρίζεται το ψέμα, ξεκαθάρισε: «Δε θα μπορούσα να διαχειριστώ τα ψέματα. Αν ανακάλυπτα ότι μου λένε ψέματα, θα υπήρχε μεγάλο πρόβλημα. Πρέπει να βρεθεί η επικοινωνία, να υπάρχει σεβασμός».

Όσο για το αν είναι εύκολο να δουλεύει μαζί με το σύντροφό της, όπως είχαν δουλέψει μαζί στο «Κόκκινο ποτάμι», είπε: «Όταν είχαμε δουλέψει μαζί δεν ήμασταν σε αυτό το επίπεδο, οπότε δεν ξέρω να απαντήσω. Τώρα που μας έγινε μια πρόταση, το σκεφτήκαμε αλλά δεν ξέρουμε ακόμη. Από την άλλη, η δουλειά είναι δουλειά. Βγάζεις το προσωπικό κομμάτι έξω. Μετά, στο σπίτι είναι το πρόβλημα».

Δείτε όλη τη συνέντευξη της Αναστασίας Παντούση στην Ελένη στο βίντεο που ακολουθεί:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ