Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε τον Νίκο Μουτσινά σχετικά με τον τρόπο που πήρε συνέντευξη από την Καρολίνα Καλύβα και εξέφρασε την απογοήτευσή του

«Η Καρολίνα ήταν μια από τα ίδια. Γυρίζει στις διάφορες εκπομπές του ΣΚΑΪ. Ήταν διάτρητη λογικής, δικαιοσύνης και αισθήματος. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ο Νίκος Μουτσινάς. Ξέρει τη βαθιά μου εκτίμηση από τότε που πρωτοξεκίνησε, γιατί είμαι αυτός που τον πρότεινε στον αείμνηστο Κοντομηνά. Πασχίζω να μην χάσω εκπομπή του, όμως δεν έχω δει γενικά χειρότερες συνεντεύξεις», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Συνεχίζει το στυλ που έχει. Μια συνέντευξη έχει νόμους και κανόνες. Αν εξαιρέσεις τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που τον κουκούλωσε σε αυτό το στυλ, μεγάλες προσωπικότητες παίζουν σε μια έδρα που δεν είναι καν συνέντευξη», συμπλήρωσε.

«Δεν κράτησε το επίπεδο της συνέντευξης. Έδωσε τη δυνατότητα στην Καρολίνα να είναι χειριστική. Ο Μουτσινάς δηλαδή ήταν ουραγός της ηθικής, της νόησης και της λογικής της. Εν ολίγοις, ήταν μια κάκιστη συνέντευξη. Αγαπημένε μου Νίκο, με τη βαθύτατη εκτίμνηση που σου έχω, κόψε τις συνεντεύξεις», τόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ